torstai 27. kesäkuuta 2013

Hellepäivänä

Eilen oli mielettömän kuuma päivä ja koska meillä on kotona melkoisen trooppiset tunnelmat - ei todellakaan mitään ihanaa viilentävää ilmalämpöpumppua ja liiankin suojaisa piha - lähdimme viettämään päivää Pyynikin uimarannalle. Siellä oli mukavan rauhallista, koska taivas oli osittain vielä pilvessä. Meille sää oli kuitenkin ihan täydellinen. Aurinko ei porottanut koko ajan liian kuumasti, mutta silti oli ihanan lämmin polskia vedessä.


Tämä on kyllä niin ihanaa aikaa kun ollaan koko perhe lomalla. Aivan luksusta! Tätä kesää tulen takuuvarmasti muistelemaan aina suurella sydämellä. On niin kivaa kun mieskin on kotona, on paljon helpompi lähteä pienille retkille ja keksiä kaikkea tekemistä. Lisäksi omiin menoihin pääsee tosi helposti, kumpikin meistä. Ja aamuisin melkein aina toinen nousee aikaisin T:n kanssa ja toinen saa jäädä nukkumaan. Tänään oli mun vuoro nukkua pitkään, ah. Ei siis mitään tämän ihmeellisempää, mutta just parasta tavallista, rauhallista arkea. 

Hellepäivän iltana nappasin pikku-T:n mukaan ja lähdimme ystäväni ja hänen 1,5-vuotiaan tyttärensä kanssa Ideaparkiin. Kaverukset olivat niin mahdottoman suloisia Polarn o. Pyretin liikkeen mainion junaradan luona, jossa vierähti tovi jos toinenkin. 


Tänäänkin on tosi kuuma päivä, ukkosiakin luvataan. Katsotaan mitä tämän hellepäivän ratoksi keksitään, kunhan perheen pojat heräävät päikkäreiltä... :)

4 kommenttia:

 1. Voi, ihania kesätunnelmia :) Meillä on myös "melko" lämmintä ja ilmalämpöpumpun viilennys on sopivasti rikki, joten sitäkään helpotusta ei ole nyt saatu. Onneksi joki on ihan lähellä: jotenkin itse en ole saanut aikaiseksi vielä lähteä uimaan, mutta koiria on käytetty viilentymässä melkein joka päivä. Tänään mennään varmaan kahdestikin, sen verran ovat läähätyksissä parat. Haasteita siis on, mutta yritän silti olla valittamatta, koska onhan tää kesä kuitenkin aika ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin on, kesä on ihanaa! Vaikka pakko se on myöntää, että ulkotiloissa helle on mahtava juttu, sisällä kaipaisi viileyttä. Meillä on aika lämmin täällä kämpässä talvellakin, saati sitten nyt. ;)

   Poista
 2. Kuulostaa kivan rennolta meiningiltä, just sellaiselta kun kesälomalla pitääkin!

  www.mineamarissa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!