sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Cyprus calling

Talvilomareissu on nyt varattu ja lomaa voi alkaa virallisesti odotella sekä suunnitella, jeejee! Kohdevalintamme oli lopulta Kypros. Lyhyt suora lento, ei aikaeroa, ihanteellinen ilmasto huhtikuussa. Valitsimme lisäksi kunnon perheille suunnatun hotellin puolihoidolla, joten rentoa meininkiä on luvassa. Ei ehkä sitä eksoottisinta seikkailulomailua, mutta tähän elämäntilanteeseen varsin kivaa varmasti. Sisäinen suunnittelijani on jo alkanut mietiskellä, mitä kaikkea tarvitaan mukaan. Ainakin poitsulle saa hankkia jonkin verran uutta lomavaattetta. Varpaankynsien geelaus on myös ihan ehdoton juttu, ah niin tarpeetonta, mutta ihanaa. Reissun jälkeen ollaan melkein kesässä jo kotimaassakin. Alkaa vahvasti vaikuttaa siltä, että tämä synkkä talvi selätetään, ou jea.
kuvat: Tjareborg.fi

6 kommenttia:

 1. Kypros on ihana! Olen ollut töissä siellä pariin otteeseen ja tykkään paikasta kovin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Odotan lomaa innolla. En olekaan aiemmin Kyproksella käynyt.

   Poista
 2. Ah teitä onnekkaita, aurinko ja lämpö kelpaisi täälläkin :) No, lohdutuspalkinnoksi odotan ihania kuvia sitten reissusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aurinko ja lämpö kelpaisi myös HETI, mutta meidän reissuun on vielä vähän aikaa. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa ja toki kuvia sitten seuraa tännekin...

   Poista

Ilahdun kommentistasi!