torstai 6. helmikuuta 2014

Marimekon kevättä muksuille

Kyllä se vain niin on, että heti kun helmikuulle päästään, niin kevät on mielessä. Valon määrän lisääntyminen tekee jo ihmeitä, mutta eikö olekin ollut parina päivänä ihan keväinen tuoksukin ilmassa...? Sitä huomaa innostuvansa kirkkaammista väreistä ja raikkaammista jutuista. Eilen käväisin kampaajalla ja kaupungilla, uuden tukan innoittamana ostin kevättakin ja varasinpa vielä ajan pukeutumisneuvojallekin! Tavoitteena olisi päivittää vaatekaappia kokonaisuutena yksittäisten vaatekappaleiden sijaan ja säästää samalla aikaa (sekä ehkä rahaakin). Mutta palataan siihen projektiin vielä.

Nyt kuitenkin muutama herkkupala Marimekon uudesta, valloittavasta Muksula-mallistosta. Ihania kuoseja ja värejä! Tykkään myös Marimekon lastenvaatteiden väljähköstä mitoituksesta paljon. Meillä Marimekon vaatteet on todettu hyvin laadukkaiksi ja niitä tekee mieli pukea lapselle usein.

Pojan äitinä kyllä harmittelen taas kerran, miten paljon enemmän kauniita vaihtoehtoja on tytöille. Pojille kaipaisin enemmän värejä, niiden ainaisten sinisten, vihreiden ja ruskeiden rinnalle. Tytöille taas on punaista, keltaista ja kaikkea ihanaa. Hieman vähemmälle voitaisiin jättää pinkin käyttö esimerkiksi resoreissa, jotta ns. tyttöjen osastolta voisi ostaa myös pojalle. Minä kun en osaa pukea pientä poikaa pinkkiin, ehkä sitten myöhemmin sekin tuntuu luontevammalta - etenkin jos lapsi itse sen värin valitsee.

Jokos teillä on kevättä rinnassa?
Mitäs mieltä pinkistä väristä? Ihan must pienille tytöille, vai riittäisikö vähempikin?


kaikki kuvat: Marimekko.fi

2 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäinen mekko on sellainen, jonka voisin meillekin kuvitella :) Tykkään juurikin tuollaisesta sinisen ja punaisen väriyhdistelmästä. Ja kyllähän keltaiset ja punaiset sopivat pojillekin! Muakin aina harmittaa, kun myös tyttöjen vaatteissa valikoima on aika suppea (jos ei halua hörhelöprinsessajuttuja tai sitä yhtä ja samaa pinkin sävyä). Nykyisin tilaan melkein kaikki vaatteet Popin verkkokaupasta, se on niin vaivaton tapa hankkia ne tarpeelliset vaatteet. Nyt n. 3-vuotiaalla yksi ja sama koko kestää käytössä pidempään (helposti vuoden ja ylikin), joten vaatteitakaan ei tarvitse niin usein hankkia uusia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen ja punainen on todella hyvä yhdistelmä, T:llä on paljon sitä, taitaa olla juuri nyt tälläkin hetkellä. Keltaistakin on paljon! Pinkkiä en vain osaa pukea pojalle, ainakaan vielä näin pienenä. Tosi kiva kyllä, että nyt voi jo ostaa vaatteita vähän pitempään käyttöön. Myöskään vaatteet eivät likaannu niin nopeasti kuin vauva-aikana.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!