keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Siivouksen jälkeen räpsittyä

Normaalisti viikolla ei tule koskaan siivottua. Tänään tehtiin poikkeus, kotiamme ollaan nimittäin huomenna tulossa kuvaamaan myyntiä varten. Niinpä ollaan siivottu, ostettu leikkokukkia ja siirrelty hieman kaikkein henkilökohtaisimpia valokuvia sun muita syrjään. Hiukan jännittää, millaisia kuvakulmia ja kohtia ammattilainen valitsee. Itse olen kuvannut tätä kotia aika paljon, mutta en tietenkään myyntimielessä vaan ihan harrastuksena ja omaksi iloksi.
Omaa uutta unelmakotia ei ole vielä(kään) löytynyt, mutta päätimme nyt kuitenkin ottaa askeleen lähemmäs sitä ja laittaa tämä myyntiin. Saapa nähdä kuinka käy... :)

8 kommenttia:

 1. Tsempit asuntokuvioihin! :)

  VastaaPoista
 2. Uuuuu, jännää :) Siitä se lähtee!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana blogi. Löysin tänne ihan sattumalta Facebookin kautta.. <3 Nimimerkki Kuusitie 10 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit. Ja kiitos! Tervetuloa mukaan!

   Poista
 4. Onnea asunnon myyntiin! Meillä on vähän erilainen kuvio tulossa, kun muutamme keväällä vuokra-asuntoon. Rivitaloon kylläkin, rauhalliselle lapsiperhealueelle, metsän laitaan :D meille sopii tämä vuokra-asuminen nyt toistaiseksi, sopivaa (ostettavaa) asuntoa kun ei ole löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tuo teidän kuvio kuulostaa hyvältä ja koti ihanalta. Voi olla, että mekin muutetaan väliaikaisesti vuokralle, jos oma koti menee kaupaksi. Eihän se ihanneratkaisu tietysti ole, mutta parempi etsiä unelmakotia rauhassa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!