torstai 27. helmikuuta 2014

Myyty

Se kävikin sitten nopeasti, kodistamme sovittiin kaupat eilen. :) Ellei nyt mitään suurta ja mullistavaa muutosta tapahdu, niin me muutamme pois viimeistään kesäkuussa. Jes! Olo on kutkuttava - nyt olemme ihan oikeasti ison askeleen lähempänä uutta toivekotia ja monien asumisunelmien toteutumista. Ai niin, sellainen pikkujuttu vielä, että se uusi koti pitäisi jostain löytää... Pitäkäähän peukkuja!11 kommenttia:

 1. Hieno homma, onneksi olkoon! Kyllä teidän koti niin kaunis onkin, ettei ole ihmekään, että meni heti. Vaikkei toki sisustuksineen päivineen myydäkään, mutta on kaikin puolin niin toimivan ja tyylikkään näköinen koti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulpu. Kyllähän tämä on tosi kiva koti ollut ja monipuolinen, sopii moneen elämäntilanteeseen. Myös neliöihin nähden yllättävän paljon saa tavaraa mahtumaan ;)

   Poista
 2. Jes, onnea! Ja onnea uuden kodin etsintään! :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Meilläkin on ollut kodin myyminen harkinnassa, mutta taidetaankin nyt odotella syksyyn ennen kuin lähdetään siihen ruljanssiin. Tosi huonosti ollut mitään sopivia asuntoja tarjolla täällä Espoon suunnalla. Tsemppiä uuden kodin etsintään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mona. Tsemppiä teillekin uuden kodin etsintään ja myyntiin sitten siinä vaiheessa kun siihen päädytte.

   Poista
 4. Hei wau, onnea!!!! Toivottavasti se oikea uusi koti osuu yhtä helposti kohdalle kuin myyntikin :) Mahtava juttu! Ja se tietää meille paljon sisustusjuttuja sitten pian, eikös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan tää mahtava juttu, koska nyt voidaan oikeasti reagoida nopeasti, jos joku hyvä tulee vastaan. Mutta samalla kauhistuttaa, koska nythän oikeesti joudutaan muuttamaan tästä pois ja tosiaankaan niitä meidän toiveiden mukaisia asuntoja ei pahemmin ole ollut tarjolla viime aikoina (paitsi jos pitäisi tuplamäärän rahaa pöytään, hehe). Mutta luottavaisin mielin ollaan, että se oikea vielä tulee vastaan - ja toivottavasti pian!

   Poista
  2. Joo ja siis sisustusjuttuja toivottavasti tulee pian roppakaupalla uuden kodin myötä! <3

   Poista
 5. Ooh, mahtava juttu! Kodin vaihtamisesta ja uuden suunnittelusta saa aina kivasti lisää positiivista energiaa! Eiköhän asuntotarjontakin ala vilkastumaan, kun kesää kohti mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Ja totta, kodin vaihdosta tulee uudistunut olo, hyvällä tavalla.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!