sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Sisustusvieraissa: Siskon uusi koti

Palasimme juuri viikonloppureissusta Vaasasta ja haluan heti päästä jakamaan teille kuvat siskoni kauniista uudesta asunnosta. Aivan ihana! Antaa kuvien puhua puolestaan.


1940-luvun kivitalossa sijaitsevassa valoisassa kaksiossa on tehty täydellinen remontti viitisen vuotta sitten. Siskolla kävi tuuri, sillä hänen edellisen asuntonsa huonekalut sopivat tänne täydellisesti. Pariovet makuuhuoneen ja olohuoneen välillä tuovat hurjasti tilan tuntua ja ovat todella kauniit.

Asunnossa on paljon kauniita yksityiskohtia, kuten alkuperäiset lämpöpatterit ja suuret ikkunalaudat. Block-valaisin on joululahja minulta.Ihanan tilavassa makuuhuoneessa on suuret kaapistot sekä tilaa kivoille pikkuesineille. Siskoni tykkää hieman romanttisemmasta ja runsaammasta tyylistä kuin minä, vaikka on meidän maussamme paljon yhteistäkin. Minä olen vain sekä pukeutumisessa että sisustamisessa simppelimmän ja suoraviivaisemman tyylin kannattaja.Avokeittiö sopii asunnon tyyliin. Ihailin kauniin ulkonäön lisäksi keittiön toiminnallisuutta parantavia yksityiskohtia, kuten automaattisesti syttyvää valoa kulmakaappiin. Arjen luksusta. :) Bongaa nälkäinen pikkupoika jo kiipeämästä pöytään, hän on aina ensimmäisenä valmis ruokailemaan.


Kiitos M, oli mukava käydä! 
Mitäs te tykkäätte siskoni uuden kodin ilmeestä?

10 kommenttia:

 1. Kaunis ja kodikas koti! :) Itsekin haaveilen välillä vanhasta, kauniista kerrostaloasunnosta leveine ikkunapenkkeineen.

  Kivat nuo kettiön pöytä ja tuolit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo pöytä ja pinnatuolit on kyllä ihanat! Leveät ikkunapenkit olis ihanat joskus omassakin kodissa, vanhoissa taloissa on niin tunnelmallista.

   Poista
 2. Äärettömän kaunis koti! Terkkuja M:lle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helchu, M varmastikin lukee sun terkut täältä :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Ihan kuin sisustuslehdestä on koko koti. Kiva, että kävitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Vaikka M kyllä korosti, että vielä on ihan keskeneräistä...

   Poista
 4. Ihana toi vanha tuoli ja makuuhuoneen piironki. Tuovat sitä sielua muuten melko moderniin kotiin, vaikuttaa kodilta eikä esittelytilalta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Vanha tuoli on meidän mummulasta kotoisin, siellä se oli sellaisessa hienosti sisustetussa huoneessa ("kultahuoneessa"), jonne lapset eivät saaneet mennä. ;)

   Poista
 5. Ihanan valoisa ja oikein kaunis koti! Kauniit verhot olohuoneessa ja tuo keltainen nojatuoli on piste iin päälle! t. Marikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuoneen verhot on kyllä ihanat, ne on ihan Ikeasta. Keltainen nojatuoli sopii myöskin yllättävän hyvin kokonaisuuteen. Kiitos kommentistasi! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!