tiistai 28. tammikuuta 2014

Tiistai-illan inspiraatio

Mikäs olisikaan mukavampi päivä rentoutua kiireisen arkipäivän päätteeksi kuin inspiraatiokuvien selailu. Minulla on koneellani oma kansio inspiraatiokuville. On välillä mukavaa selailla kansiota ja huomata, miten tietyt teemat toistuvat ja samat kuvat miellyttävät kerrasta toiseen - kai se on sitä omaa makua. Osa kuvista on puolestaan sellaisia, etten ihan täysin ymmärrä miksi olen ne alunperin tallentanut. ;) Nyt kuitenkin vain niitä tämän hetkisiä helmiä, olkaapas hyvät.


Yllä oleva asunto on mielettömän kaunis, kiitos noiden upeiden ikkunoiden sekä kauniiden portaiden. Jostain syystä olen aika heikkona portaikkoihin, vaikka oikeasti asun itse hyvin mielelläni yhdessä tasossa. Tuossa sisustuksessakin on todella paljon minua miellyttäviä juttuja. Vaaleutta, harmaata ja beigeä, puun sävyjä sekä mustaa. Vilahtaapa tuolla pöydän toisella puolella myös musta DSW-tuoli, josta haaveilen "laivapöytämme" kaveriksi.


Tässä lastenhuoneessa on tosi kiva tunnelma. Värikkyys yhdistyy taustalla näkyvään hyvin harmoniseen ja mustavalkoiseen aikuisten makuuhuoneeseen hienosti. Lapsen tekemää taidetta on seinillä ja matto on tosi upea, muistuttaa yhtä omista haavematoistani (Hay Pinocchio). Pikku-T nukkuu vielä pinnasängyssä, mutta hänelle olisi kiva löytää seuraavaksi sängyksi joku tuollainen vanha yksilö.


Taas niitä haavemattoja... Design House Stockholmin Björk-matosta olen kirjoitellut ennenkin, se on ollut monella toivelistalla ja toistuu useissa inspiraatiokuvissani. Vaaleaa lattiaa vasten harmaa villamatto nahkakanttauksilla näyttää vain yksinkertaisesti tosi hyvältä!


Vaalea sohvakuva on ollut inpiskansiossani aika pitkään ja siihen aina palaan. Tässä viehättävät värisävyt, puun ja luonnonvalkoisen sekoitus. Tunnelma on rauhallinen ja kodikas, sellainen jossa viihdyn. Tiiliseinäkään ei omalla kohdallani olisi mikään negatiivinen juttu. Ei välttämättä juuri nyt trendikästä (enkä ehkä valitsisi enää noin vaaleaa sohvaa saati divaanimallia), mutta "minun näköistäni".


Sitten vielä yksi löytö inspiskansion uumenista. Hay Mega Dot - ja eikös muuten olekin ihan kuin meidän sänky? Kyllä tämä nyt viimeistään vahvisti hankinnan onnistuneeksi.

Mukavaa arjen jatkoa teille kaikille! Muistakaahan haaveilla. :)

kaikki kuvat: http://www.alvhemmakleri.se/ paitsi viimeinen, jonka lähdettä valitettavasti ei ole tallella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!