lauantai 11. tammikuuta 2014

Paulin valopallerot

Sain heinäkuussa äidiltä Nizzan-tuliaisina La Case de Cousin Paul -valopallerot. Olin itse asiassa toivonut jotain valko-harmaa-yhdistelmää, mutta äiti valitsi hyvin vaalean beigeä ja valkoista sisältävän sarjan. Tosi hyvä valinta kyllä, sillä näillä vaaleilla palloilla on hyvä valoteho (vaikka näistä kuvista se ei välitykään). Nyt talvikaudella pallerot ovat roikkuneet makuuhuoneen ikkunassa valaisten kauniisti makuuhuoneen. Siellä ei oleilla päivisin, mutta tykkään silti pitää jotain pientä tunnelmavaloa sielläkin, ettei huone ihan pimeänä ole. Samalla tunnelmalliset pallot näkyvät niin ulos kuin sisälle olohuoneen ja eteisen suuntaan.


Olohuoneen suunnalta eteiseen tultaessa palloteema toistuu molemmissa makuuhuoneissa. Kuvassa näkyy hyvin, miten voimakkaat varjot pikkuhuoneen katossa roikkuva pallovalaisin tekee seinille. Syksyllä hankittu kenkäkaappi on ollut muuten ihan ykkönen, sinne mahtuu hyvä määrä tavaraa ja eteinen pysyy paljon siistimpänä. Vaikka eihän näillä kuratalvikeleillä varmaan yhdenkään lapsi- tai koiraperheen eteinen varsinaisesti ilo silmälle ole ollut.


Pallerot toimivat myös hyvin rykelmänä, esimerkiksi tässä hedelmäkulhossa tai vaikka ison lyhdyn sisällä. Sellainen suuri talon mallinen lyhty onkin ollut haaveissa, ehkä ensi jouluksi jos keksin sellaiselle hyvän paikan. Sinne sisälle voisin kokeilla näitä valoja.


Meillä on vielä valosarjat esillä, vielä ei ole ollut mitään vimmaa saada kotia keväisemmäksi. Mutta tiedän, että jonain valoisampana kevättalven päivänä se tapahtuu: kaikki on pakko saada raivata pois. Samalla taidan jemmata myös nämä Paulin pallerot, vaikka nämä eivät varsinaiset kausivalot olekaan. Nehän voi sitten ottaa esiin koska vain siltä tuntuu. :)

3 kommenttia:

 1. Porissa on avattu uusi sisustusliike InDeco, jossa myydään palleroita eri väreissä. Muutakin nättiä siellä on, mutta palleroiden takia itse menin sisään. Hinnat olivat 30-40 € pallojen määrästä riippuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Porissa on kyllä nykyään tosi hyvä sisustustarjonta.

   Poista
 2. Kiitos InDeco -vinkistä! Mä oon näköjään edelleen jotenkin tosi pihalla kaikista alueen uusista liikkeistä, pitääkin heti mennä katsomaan.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!