keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tervetuloa uusi vuosi

Onnellista uutta vuotta teille, ihanat lukijani! Toivotetaan se tervetulleeksi kurkistamalla hieman menneeseen vuoteen tässäkin blogissa.


Vuosi 2013 oli itselleni hieno ja mieleenpainuva vuosi. Alkuvuonna tunsin suurta iloa kotiäitiydestä kun pikku-T:n vatsavaivat alkoivat olla historiaa ja opin itsekin nukkumaan uudelleen. Vietimme kivaa ja tasapainoista vauva-arkea kotiaskareineen, muskareineen ja kavereiden tapaamisineen, sellaista aika tavallista varmastikin. Olen muuten tallentanut kameraani aika paljon aurinkoista, lumista talvea. Niitä kuvia katson nyt kaiholla.


Kevät toi tullessaan vauvavuoden päättymisen ja taaperoarjen alkamisen. Varmasti jokainen tämän vaiheen kokenut voi todeta saman, että lapsen kehityksen tahti on ihan huimaa ja sitä on ilo seurata! Itsenäisempiä leikkejä, ensiaskelia, ensimmäisiä sanoja, syöminen omalla lusikalla ja muita hienoja etappeja. Vietin myös elämäni ensimmäistä äitienpäivää.

Kesä oli todella kivaa aikaa! Aloitimme lomailun viettämällä kaksi hienoa viikkoa Espanjan auringon alla ja sen jälkeen vietimme koko kesän rennosti lomaillen koti-Suomessa. Siihen sisältyi niin Pori Jazzeja, rantapäiviä, ystävien tapaamista kuin ihan vain kotona oleiluakin. Kiireetöntä ja kivaa, ainutlaatuista. Vastaavaa pitkää koko perheen yhteistä lomaa kun ei joka vuosi todellakaan pysty viettämään. Kesällä toteutui myös muutama sisustushaave kun hankin Pappelinan maton keittiöön sekä By Nordin upeat pussilakanat sekä sain lahjaksi Cousin Paul -valopallerot. Blogini siirtyi Indiedays Inspiration -yhteisön alle.


Elokuu jäi viimeiseksi kotiäitikuukauderksi, jonka sain viettää todella ihanissa, aurinkoisissa säissä. Kävimme tutustumassa päiväkotiin ja minä valmistauduin töihin paluuseen. Syyskuussa kotiin saapui ihana uusi Artekin ruokapöytämme, ehdottomasti vuoden paras hankinta!


Syksy ja alkutalvi kuluivat uuden arjen pyörteissä. Jälkikäteen huomaan, että töihin paluu ja uusien tehtävien opettelu vei syksyllä tosi paljon energiaa, vaikka uusi arkirytmimme sujuikin hienosti ja T viihtyi hyvin päiväkodissa. Tämä on kai nyt sitä kuuluisaa ruuhkavuosien aikaa, joskus rankkaa ja väsyttävää, mutta enimmäkseen tosi hyvää ja onnellista. Päivissäni on paljon haleja ja naurua. Pikku-T on oppinut ensimmäisiä lauseitaan ja osaa sanoa esimerkiksi "Äiti on töissä". ;)

Uuteen vuoteen liittyy itselläni aika paljon toiveita ja haaveita niin sisustuksen, matkustamisen kuin työelämänkin suhteen, saapa nähdä mitä kaikkea 2014 tuo tullessaan. Olen tehnyt itselleni yhden lupauksen - aion alkaa käydä säännöllisesti hierojalla.

Lämmin kiitos teille kaikille, jotka olette olleet blogini matkassa vuonna 2013. Erityiskiitos jokaiselle kommentin jättäneelle! Toivottavasti viihdytte seurassani täällä sisustus- ja perhe-elämäpainotteisessa maailmassa myös tänä vuonna.

8 kommenttia:

 1. Kivat kuvat!
  Kiitos vuosikatsauksesta ja mukavista lukuhetkistä blogisi parissa. Ja tietenkin hyvää uuden vuoden alkua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Hieno kooste ja upea vuosi! Nyt on hyvä ottaa uuden vuoden ensiaskeleet, huomenna töihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Kerttu! Työn merkeissä se vuosi täälläkin starttaa, ja hyvä niin. 1,5 vuoden tauko työelämästä sai kyllä taas arvostamaan sitäkin puolta elämässä. Työn ja vapaa-ajan tasapaino on hyvä juttu ja sitä toivon itselleni sekä tietysti sinulle vuodeksi 2014.

   Poista
 3. Löysin sattumalta tämän sinun blogin jonkun toisen blogin kommenttiboksin kautta (satuin tunnistamaan kuvan :)) ja tykkään tosi paljon! Ihania kuvia ja kivoja juttua! Toivottavasti kiireisenkin arjen keskellä ehdit aina välillä päivitellä tätä blogia. Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla, että löysit tänne ja tykkäsit. :) Tervetuloa seuraan! Ja kyllä mä tätä aina välillä ehdin päivittää, vaikka menoa riittääkin. Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 4. Tosi kiva kooste, ja hyvät kuvat - niinkuin sulla aina. :)

  Onnellista alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Ulpu. Tällaisista koosteista näkee kivasti, mitä kaikkea mukavaa on ehtinyt tapahtua. Onnellista uutta vuotta myös sinulle ja koko perheellesi. Edistyykö muuten teidän lomasuunnitelmat?? Meillä ei... pitäisi alkaa tehdä päätöksiä sen suhteen!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!