maanantai 20. tammikuuta 2014

Hetki

Sain hetken vangittua. Pieni ihminen niin keskittyneenä, ettei edes huomannut kuvaajaa. Leikkivä lapsi on kauneinta mitä on.


Huoltoajoneuvoilla on pitänyt kiirettä. Eniten tarvitaan aura-autoa, mutta myös piipaa-auto rientää paikalle tarpeen tullen ja roska-auto käy tietenkin säännöllisesti. Samalla kuuluu innostunut selostus, jotta ei jää äidillekään epäselväksi, mikä auto milloinkin on kyseessä. Minun pieni autospesialistini.

6 kommenttia:

 1. Suloinen T <3 Meidän tyttö leikkii myös autoilla, mutta se taitaa johtua enemmän siitä, kun isänsä on innostunut ostamaan sille kaikkia legohärveleitä. Jotka on tosin tarkoitettu yli 5-vuotiaille :D taitaa olla enemmän isän makuun ostettuja leluja, mutta silti hauskaa katsoa, kun ne leikkivät niillä keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä erilaisia leluja tarvitaan. Meilläkin tuo isukki on aktiivisempi autoilla leikkijä, minä sitten soittelen pianoa enemmän ja sellaista. Pikku-T ei kyllä juurikaan välitä mistään nukkejen/pehmolelujen hoitamisesta. Tykkää kyllä kaikesta ruuanlaittoon liittyvästä (haluaisinkin sellaisen leikkikeittiön hänelle) ja koruista.

   Poista
 2. Maailman söpöin pikkumies t. ylpeä täti

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia :). Keskittyneen lapsen seuraaminen on kyllä hauskaa, syventyvät niin täysin puuhaansa, että aikuinen taitaa valitettavan harvoin niin tehdä tai saada edes mahdollisuutta siihen.

  Mulla on ihan jäänyt kommentointi, vaikka lukenut olen kaikki postaukset. Käyn kotoa netissä lähinnä ipadilla ja kommentointi sillä on jotenkin kökköä, joskus kommentit ei tule, joskus yhtäkkiä ei voi muokatakaan enää tekstiä yms. muuta mukavaa. Muutenkin tuntuu, että ainakin mulla kosketusnäyttöön siirtyminen on vähentänyt kaikkea kirjoittelua ja kommentointia netissä, kun kirjoittaminen sillä on hitaampaa ja hankalampaa kuin oikealla näppiksellä :(. Monesti tekisi mieli kommentoida tai kirjoittaa johonkin, mutta ei vaan viitsi näpytellä sillä tai sitten tulee joku tuollainen ongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla susta Anki ja mukavaa, että edelleen seurailet blogiani. Mä myös luen välillä blogeja mobiililaitteella ja kyllä silloin kommentointi vaan jää, ei sille voi mitään. Harmi kuulla noista teknisistä ongelmista :/

   Ihanaa talvista vkloppua!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!