lauantai 25. tammikuuta 2014

Koskipuistossa

Niinhän siinä sitten kävi, että kun minä ehdin kamerani kanssa keskustaan, niin uskomattomat winter wonderland -säät olivat jo ohi. Alkuviikolla nimittäin olin ilman kameraa liikkeellä ja näkymät koskelle olivat henkeäsalpaavan upeat. No, puolensa kaikessa. Kun pakkasta ei ollut enää pariakymmentä astetta, päästiin shoppailun ja syömisen lomassa myös mainioon Pikku Kakkosen puistoon, josta T tykkää tosi kovasti.


Olen lukenut monesta blogista Bloggerin kuvanlaatuongelmista eli siitä, että hyvät kuvat muuttuvat ihan pikselimössöksi kun ne lataa tänne. Näemmä nyt nämä haasteet ovat kohdanneet tämänkin blogin - alimmainen kuva ei nimittäin ollut todellakaan tällainen mössö alun perin. Tylsää.

Tehtiin muuten kaupunkireissulla yksi todella onnistunut hankinta kotiin, siitä lisää huomenna. :)

10 kommenttia:

 1. Kävin itsekin muutama päivä sitten hirveillä paukkupakkasilla kuvailemassa kosken rannassa. En vain voi lakata ihastelemasta näitä maisemia, etenkin näin talvisaikaan. :) Upeita kuvia olet ikuistanut!

  Bloggerin kanssa on muuten minullakin ollut ongelmia jo jonkun aikaa. Jostain syystä Blogger tekee tuhojaan etenkin pystykuville, joten latailen ne nykyään ensin Photobucketiin ja sieltä sitten Bloggeriin. Vähän tylsää kieltämättä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskenranta on kyllä kaunis! Perjantaina vielä kun oli yli 20 astetta pakkasta ja koski oikein höyrysi, puut olivat kuin jostain talven sadusta. Wau!

   Harmillistä tämä kuvien laadun heikkeminen, pitääkin kokeilla olisiko tuo Photobucket vastaus...

   Poista
 2. Oletko jo kokeillut kirjautua Google plus tilille, ja poistaa sieltä asetuksista ne kaksi kuvien 'Automaattisen parannuksen' rastia ruuduista, mikä siellä on oletuksena? Minulla se auttoi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä vinkistä, pitääpäs kokeilla! Mielenkiintoinen tuo laadun "parannus". ;)

   Poista
 3. Hienoja kuvia. Lisäsitkö valotusaikaa vai käytitkö kameran valmista pimeäkuvausohjelmaa? T. Papi

  VastaaPoista
 4. Näitä Tampere-kuvia on niin kiva katsella! Välillä tulee oikein kaiho takaisin omaan kotikaupunkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva kaupunki. Mulla kesti jonkin aikaa kotiutua, mutta nyt tykkään kovasti. Ehkä tekin vielä joskus palaatte tänne?

   Poista
  2. Nyt kun on ollut jonkin aikaa pois, voisin jo palatakin :) tuo koskipuiston alue on pakkaspäivillä kyllä niin nätti!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!