lauantai 18. tammikuuta 2014

Taaperon taidetta

Päiväkodissa taiteillaan paljon ja teoksia odottaa tasaiseen tahtiin lokerossa. Tästä syksyisen värimaailman vesiväritaiteilusta tykkäsin niin paljon, että päätin hankkia siihen kehykset. Paikka löytyi pikkuhuoneesta, joka toimii pienimuotoisena työnurkkauksena sekä T:n makuuhuoneena.


Isoisoisän laivasta peräisin oleva vanha pöytä on mielestäni yksi kauneimpia huonekalujamme. Siivottiin pikku-T:n kanssa kyntteliköt säilöön. Muutenkin supervaloisa lauantaipäivä sai minut heilumaan rätin kanssa pitkin kämppää. Ulkonakin käytiin, mutta kovin pitkään siellä ei näillä pakkasilla viihdy.


Ah, ihana valo!

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä upea, hyvä kun tajusit laittaa oikein kehyksiin: pääsee kunnolla oikeuksiinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Kiva että näyttää sunkin silmään nätiltä, mä kun katson oman lapseni tekemisiä äitilasien läpi, heh.

   Poista
 2. Kauniin väriset kehykset, ja piirros on tietysti aivan omaa luokkaansa :) tästä tuli mieleeni, kun innoissani kehystin S:n piirtämän "leppäkertun" a.k.a. epämääräisen suttupiirroksen, mutta leppäkerttu se varmasti oli, koska sillä oli selvästi erotettavissa jalat :D tutunnäköinen punainen mappi näkyy tokassa kuvassa, välillä näyttää siltä että meidän(kin) työhuone on kuorrutettu tuolla kyseisellä "logolla", hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä se ihan varmasti olikin leppäkerttu! Nuo tammipuuta jäljittelevät kehykset ovat ihan Ikeasta, tykkään myös sävystä - sopii moneen ja pehmeämpi kuin ihan puhdas valkoinen tai musta.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!