perjantai 21. maaliskuuta 2014

Tumma seinä olohuoneeseen

Olen jo parin vuoden ajan kerännyt inspiraatiokansiota koneelleni erilaisista sisustuskuvista. Niissä toistuu muutama teema, joista yksi on tummanharmaa, lähes musta seinäväri. Tämä on mieheni ja minun yhteinen mieltymys. Tykkäämme tummasta eteisen seinästämme todella paljon ja ihan varmaa on, että tulevassa kodissamme tummaa seinää tullaan näkemään enemmänkin, todennäköisesti olohuoneessa. Pidän tosi paljon siitä, miten tummaa seinää vasten puun sävyt, pehmeät tekstiilit ja valkoiset kalusteet tulevat esiin.

kuva 1: www.soderbergagentur.com/photographers/patric-johansson/


kuvat 2 ja 3: Alvhem

Tämä tumma seinä saattaa olla pian muutakin kuin haaveita ja suunnitelmia, tänään nimittäin teimme tarjouksen eräästä uudiskohteesta ja alustavasti se on hyväksytty. Katsotaan vielä maanantaina yksityiskohdat kuntoon (eli muutamat toivomamme muutostyöt keittiössä ym. pientä), toivottavasti päästään hyvään yhteisymmärrykseen ja diiliin rakentajan kanssa. Niin jännää ja ihanaa! 

Tästä on erittäin hyvä aloittaa viikonlopun vietto. Ihanaa viikonvaihdetta teillekin!

16 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Koska pääsette uuteen kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Päästään varmaan noin kuukauden päästä, alkuviikosta keskustellaan nuo yksityiskohdat ja aikataulu kuntoon.

   Poista
 2. Wihiii, onnea uudesta kodista :D

  VastaaPoista
 3. Tummasta seinästä on tullut mulle jokin pakkomielle :) Haluan tähän uuteen kotiini sen jonnekin,maalikin on jo ostettu mutta seinä on vielä valitsematta...Edellisessä kodissa maalasin makkarin seinän mustaksi ja siitä tuli upea.Eikä pimentänyt huonetta yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä jännä, ettei se oikeasti pimennä eikä pienennä tilaa! Meilläkin on nykyinen eteinen ihan mini ja aika pimeäkin tila, mutta silti musta seinä sopii siihen tosi hyvin.

   Poista
 4. Voi miten jännää, pidän peukkuja! :) ja tummanharmaat tehosteseinät on tosi hienoja :)

  - P -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti päästään muuttamaan pian!

   Poista
 5. Vau, onnea uudesta kodista, toivottavasti kaikki menee putkeen! :)

  VastaaPoista
 6. Tummanharmaa on varmasti tosi makee, meillä on työhuoneessa musta seinä enkä ole katunut vielä yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla! Vähän jännittää vetää iso seinä tummaksi, mutta mä uskon et siitä tulee hieno.

   Poista
 7. Onnea hirmuisesti,innolla jään odottelemaan uutta kotianne ja sen sisustusta! :) Tumma seinä on täälläkin himotuslistalla :)
  Ellen

  VastaaPoista
 8. Meilläkin on makkarin seinä mustaa tapettia ja muutenkin sisustettu melko tummaksi. Kumma juttu, että kun uusia tapetteja tai maaleja katsellaan, niin aina vaan jotenkin viehättää ne tummat sävyt. Täytyy vähän koittaa hillitä itseään, ettei ihan koko kämpästä tule mustaa ja harmaata. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, noihin tummiin sävyihin jää koukkuun. Ne tuo syvyyttä ja kuulin just, että ne oikeastaan suurentaa tilaa työntämällä seinää kauemmas katsojan silmissä...

   Poista

Ilahdun kommentistasi!