maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kysyn sinulta, kysy minulta

Minusta tuntuu, että blogini elää jonkinlaisessa välitilassa. Sisustusjuttuja kirjoittelen ja niistä pidänkin kovasti, mutta todellisuudessa suhtaudun tällä hetkellä elämässäni vähintäänkin yhtä intohimoisesti myös liikkumiseen, työhön, pukeutumiseen ja moneen muuhun asiaan. Asukuvia en ole kuitenkaan saanut otettua aikoihin, jotenkin itsensä kuvaaminen tuntuu minulle kovin, kovin vieraalta. Haluaisin kyllä saada itsestäni julkaisukelpoisia kuvia, mutta kameran eteen asettumiseen on iso kynnys.

Olen aika paljon viime aikoina miettinyt, mikä on blogini tulevaisuus ja kaipaillut jotain uutta kipinää tähän harrastukseen, josta en missään nimessä halua luopuakaan. Nyt minulle tarjoutui eräs mahdollisuus, johon saatan tarttua ja josta saan ehkä ihan uusia näkökulmia bloggaamiseen. Saapa nähdä, tuleeko siitä mitään, kerron kyllä teille sitten.


Mutta nyt haluaisin tietää, keitä te siellä ruudun takana olette! Mikä saa teidät palaamaan tänne nurkkaukseeni yhä uudelleen? Mistä pidätte blogissani, mitä taas toivoisitte lisää? Onko jokin asia, mitä olet joskus halunnut kysyä minulta? Vastaisin mielelläni! Olisi myöskin mukavaa, jos linkkaisit oman blogisi ja/tai Instagram-tilisi kommenttikenttään, koska kaipaan aina uutta, inspiroivaa seurattavaa. (Vaikka tälläkin hetkellä seuraan niin monia blogeja, etten millään ehdi kaikkien uusia postauksia lukea päivittäin.) Olen kovin kiitollinen jokaisesta kommentista. :)

P.S. Viittauksena perjantain päiväkotipostaukseen: Tänään pikku-T sanoi hoitopäivän jälkeen: V lomalla, V ei tullut aamulla. <3

20 kommenttia:

 1. Mietiskelin hetken mikä on se syy, mikä saa blogiisi palaamaan. Zubiscorner on nimittäin tällä hetkellä ainut blogi, jota säännöllisesti seuraan. Minuun kolahtaa elämäntilanteiden samankaltaisuus, ihanat kuvat, rauhallisuus, harmonia, hyvä olo ja arjesta, yksittäisistä hetkistä, nauttiminen, joka kuvien ja tekstien kautta välittyy. Saan blogistasi inspiraatiota ja ajattelemisen aihetta, mutta ennen kaikkea hyvää mieltä, joka kerta :)!

  -ilona-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos -ilona- superkauniista sanoistai! :) Teit kyllä mut nyt tosi iloiseksi.

   Poista
 2. Minua kiinnostaa blogissasi sisustuspostaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tulee olemaan ihan varmasti jatkossakin, paljon!

   Poista
 3. Sisustuksessa, vaatetuksessa ja asusteissa pidän samanlaisesta värimaailmasta. Blogissasi on käsitelty sopivassa suhteessa eri aihealueita. Toki nyt oman esikoisen odotuksen myötä T:stä tai lasten vaatetuksesta kertovia postauksia lukee aivan eri silmin kuin ennen :)

  Yleisesti ottaen, tämä on sellainen hyvän mielen blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla, koska hyvän mielen blogeista itsekin pidän. Ja kiva kun viihdyt täällä seurassani! Lastenvaatepostauksia pitäisikin taas tehdä enemmän, on ollut mielessä myös ns. arvostelut, kun lastenvaatteistakin on nyt enemmän jo kokemusta ja laaduissa on eroja.

   Poista
 4. Minua kiinnostaa blogisi tavallisuus.En enää seuraa blogeja,jotka esittelevät täydellistä sisustusta jne..,niistä todellisuus on kadonnut.Kirjoitat monipuolisesti ja aidosti.-Elina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina, kiva kuulla että viihdyt. Joskus mietin, onko tämä liiankin tavallinen blogi, mutta toisaalta itsekin tykkään jalat maassa -tyylistä.

   Poista
 5. Haluaisin olla lähempänä tavallista elämääsi ja perhettäsi. Koska kuitenkin asumme eri paikkakunnilla, seuraan blogiasi ja pääsen mukaan kaikenlaiseen kivaan.
  Olet erinomainen kirjoittaja ja sinulla on hyvä silmä huomata kivoja näkökulmia tavallisista asioista.
  Minäkin tykkään tavallisista elämän jokapäiväisistä sisustuksista, muodista, lapsista, ruuasta ja odotan aina mielenkiinnolla, mitä olet kirjoittanut.
  Toivottavasti jaksat jaksaa. Omat kuvasi ovat olleet aina kivoja. Älä turhaan välttele niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos äiti, arvasin että kommentoit tähän <3
   Tosiaan välimatkaa olisi mukava olla vähemmän, mutta onneksi yhteydenpito on nykyään niin helppoa ja voi olla arjessa mukana, vaikka fyysisesti olisikin vähän etäämmällä. Ja asukuvien suhteen yritän kyllä ryhdistäytyä!

   Poista
 6. Mä jäin miettimään tätä eilisestä saakka, mutta en oikein vieläkään osaa eritellä mitään tiettyä postaustyyppiä mistä tykkään eniten. Tulin siihen lopputulokseen, että eniten pidän siitä lämmöstä joka huokuu läpi kaikesta siitä mitä kirjoitat. Sellainen hyvä fiilis mikä tarttuu itseenkin. Tykkään kyllä myös erityisesti sisustus- ja asupostauksista, sekä rakkautta huokuvista T- postauksista. Minä en siis jäänyt seuraamaan enkä odota mitään tiettyä postaustyyppiä, vaan tykästyin tämän blogin yleiseen fiilikseen ja siihen, millaiselta ihmiseltä näin rivien välistä seurattuna vaikutat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos StyleC! Tuo oli hyvin kiteytetty, että tykkää siitä millainen ihminen rivien välistä "paljastuu". Mulla on itse asiassa juuri tuo sama yhteisenä tekijänä kaikille blogeille, joita jaksan seurata pitkään ja joihin olen suorastaan kiintynyt. Ja kiva kuulla, että blogistani välittyy hyvä fiilis, koska sitä tämä nurkkaus tuottaa myös itselleni - hyvää fiilistä siitä, kun saa niin visuaalisesti kuin sanallisestikin kuvata kaikkea kaunista ja mukavaa ympärillään.

   Poista
 7. Mä kiinnostuin aikanaan sun blogista, koska tiesin sinut toisaalta somen maailmasta. :) Palaan tänne mukavan elämänmakuisuuden, ulkoasun, hyvien kuvien ja lempeän sekä äidinkielellisestä mielyttävän kirjoitustapasi takia. :) Ja toki pikku-T-postaukset on ollut yksi syy, koska meiltä löytyy lähes saman ikäinen pikkuneiti täältä. Vaikken itse mikään sisustaja olekaan niin tykkään katsella sisustuskuvia ja tälllaisia kodikkaita koteja kuin teillä. Ehkä joskus saan sen ispiraation oman kodin laittamiseen. ;) Myös asukuvat on kivaa vaihtelua, mä en välttämättä jaksaisi niitä postauksesta toiseen, mutta sopivassa määrin kiva lisä. :) Enkä nyt tarkoita. että sinun kuvissasi on jotain vikaa, päinvastoin, mä en vaan ole niin kiinnostunut vaatteistakaan. ;) Eli yritän kai sanoa, että tykkään tavallisuudesta, kodista, pienistä yksityiskohdista, arjen leppoisasta menosta. Ja niitä Zubi's cornerista löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulpu - eli tämä on aika sopiva kombo tällaisenaan. Tosiaan voisin enemmänkin kuvata arkea, asuja ja muuta sellaista, nyt on ollut aika sisustuspainotteista. Tavallisuus tulee kyllä jatkumaan, sen voin luvata. Eipä tässä meikäläisen arjessa muuhun taitaisi paljon aineksia ollakaan, heh. :) Ja ehkä ihan hyvä niin, ainakin tässä elämäntilanteessa tavallisuus on kai aika hieno asia.

   Poista
 8. On kiva käydä lukemassa teidän kuulumisia. Sinä osaat kirjoittaa taitavasti siitä ihan tavallisesta arjesta ja tunnetiloihin pääsee helposti sisään. Lukiessa tulee hyvälle mielelle, hymy nousee huulille ja joskus silmäkulmakin kostuu liikutuksesta. Kivan monipuolisesti juttuja laidasta laitaan kauniine kuvineen ja minuunkin vetoaa se tavallisuus. Kiva, lämmin ja aito blogi - niin kuin sinäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos helchu, ihania sanoja!! Ihana, lämmin ja aito olet sinäkin, tervetuloa vaan käymään jos täällä päin liikutte! Meillä on Porin suunnalla aina nykyään niin hullu kiire, etten uskalla luvata toisin päin...

   Poista
 9. Heipsis! Olen seurannut blogiasi alusta tai lähes alusta asti :) pidän sisustus ja vaatemaustasi ja meillä on samana vuonna syntyneet lapset. Osaat kirjoittaa taitavasti ja blogisi tunnelma on lämmin. Eli kaipa minä vain pidän koko paketista hih, jatka samaan malliin! :)

  - P -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla -P-! En tiennytkään, että sinulla on niin samanikäinen lapsi. Ihanaa kesää!

   Poista
 10. Komppaan edellisiä, blogisi on oikea hyvän mielen blogi! Tänne on aina mukava tulla kurkkaamaan uusimmat jutut :) Kirjoituksissasi on lämmin tunnelma ja kuvat ovat kauniita. Minulla on myös samana vuonna syntynyt poika, joten lapsiperhearjesta kertoviin juttuihin on helppo samaistua :)

  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Hanna kauniista sanoistasi! Samanikäisen lapsen vanhempien kanssa löytää kyllä aina paljon yhteistä, lapsen kehitys on niin mielenkiintoista (vaikka suht harvakseltaan siitä kirjoitakin). Ja totta, tämä on hyvän mielen blogi, koska nytkin sain ihan superhyvän mielen näistä teidän ihanista kommenteista!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!