torstai 19. kesäkuuta 2014

Longchamp ja laivapöytä

Huh, mikä viikko takana! Minulla alkaa tiistaina loma ja olen rutistanut projekteja sille mallille, että pystyn lomailemaan neljä viikkoa. Alkaa näyttää jo aika lupaavalta, enää maanantain pikku palaveriputki ja sitten meitsi on ansaitulla kesälomalla. Lomasuunnitelmista (ja suunnitelmien autuaasta puutteesta) sitten myöhemmin täällä blogissakin. Nyt kuitenkin ensin juhannuksen viettoon. Kävin tankkaamassa jääkaapin täyteen ja huomenna aion nukkua pitkään. Saan huomenna ihania ystäviä vieraaksi tänne meille, joten juhannus varmasti sujuu erinomaisen hyvissä merkeissä.


Halusin tänään napata teille kuvan "työnurkkauksestani". Tämä meidän työ-/vierashuone sijaitsee yläkerrassa muiden makuuhuoneiden kanssa ja istuskelen tässä laivapöydän ääressä koneella usein iltaisin kun pikku-T hakee unta viereisessä huoneessa omassa sängyssään. Välillä, kuten tänään, nukahtaminen onnistuu hyvin ilman itkuja, välillä äidin tai iskän täytyy vierailla useampaankin otteeseen rauhoittelemassa vilkasta poikaa yöunilleen.


Tarkistin juuri, että hankin Longchampin konjakinruskean nahkalaukkuni maaliskuun alussa ja se on sen jälkeen ollut mukanani joka päivä. Tilanne ei ole minulle ihan normaali, sillä yleensä vaihtelen laukkuja lähes päivittäin asun mukaan taui vähintäänkin vuodenaikojen vaihtuessa. Tätä laukkua ei ole tarvinnut vaihtaa, tätä vain todellakin rakastan ja se tuntuu mätsäävän ihan kaiken kanssa. Koko on täydellinen, sillä se vetää tarvittaessa sisäänsä paljonkin tavaraa (mm. läppärin tai iPadin tai vaihtovaatekerran lapselle), mutta ei näytä typerältä silloinkaan kun sisällä on vain perusvarustus (lompakko, kännykkä, avaimet, puuteri, huulikiilto). Joskus tulee tehtyä hutiostoksia, mutta onneksi väliin mahtuu näitä täyden kympin hankintojakin.

Ihanaa juhannusta kaikille! 

2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!