torstai 7. elokuuta 2014

Halpa ja hyvä haalari

Olen blogini kautta saanut useampia kyselyitä pikku-T:n harmaasta haalarista ja ostotarjouksiakin. En taida kehdata kenellekään teistä myydä tuota T:n haalaria, koska siinä alkaa olla jo sen verran reilusti käytönjälkiä, todellinen lemppari kun on ollut. Nyt kuitenkin huomasin, että H&M on ottanut saman haalarin uudelleen myyntiin! Nyt näyttää vielä olevan hm.comissa -10 % koko valikoimasta 24.8. asti koodilla 2134.

Tämä välikausihaalari on osoittautunut todella huippulaatuiseksi. Pidän sen notkeasta materiaalista, jossa lapsen on selvästi hyvä olla. Malli on lisäksi sopeutunut hyvin lapsen kasvuun ja on meillä edelleenkin käyttökelpoinen - ei pitkään, mutta ainakin tämän alkusyksyn ajan. Meillä käytettiin tätä haalaria paljon talvellakin villahaalarin kanssa, tosi hyvä yhdistelmä leutoon talvikeliin - no toivotaan kyllä, ettei tänä vuonna tule sellainen surkea vesisadetalvi!


En hyödy itse tästä postauksesta mitenkään, halusin vain vinkata teille hyvästä ja edullisesta haalarista. :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä vinkistä! Meillä 9 kk poika, jolle syys- ja talvivaatteiden hankintaa pohdiskelen. Onko tuo haalari kuinka reilua mitoitusta? Mietin oikeaa kokoa meidan 74 cm:lle..

  Kiitos muuten myös blogistasi! Olen varmaan relun vuoden päivät seuraillut, mutta ensimmäistä kertaa taidan kommentoida. Se tuppaa aina jäämään, kun pitää kiirehtiä muualle.. Tykkään kuitenkin kovasti blogistasi, tyylistäsi ja kirjoitustavasta! Joten kerp on going! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tästä oli hyötyä! Ja todella mukava kuulla, että olet viihtynyt blogissani, kommentti piristi päivääni paljon. :) joten kiitos.

   Teidän pojalle kannattaa varmaan ottaa 80-koko. Aika reilua mitoitusta nämä mielestäni ovat, mutta niin saa ulkovaate ollakin. Meillä on koko 86 ja ostin sen kun lapsi oli 80 cm pitkä. Oli ihan hyvä silloinkin, koska vyötärön kiristysnauhalla sai kurottua ylimääräistä pituutta pois. Ja ohut/notkea kangas tekee sen, ettei hieman reilukaan vaate ole huonon näköinen tai hankala liikkuessa. Nyt meidän T on n. 87 cm pitkä ja eilen juuri sovitettiin, haalari on edelleen hyvän kokoinen, uskon että menee koko syksyn.

   Poista
 2. Heip! Loistavaa kuulla, että tämä on hyväksi havaittu haalari :) meille on postissa tulossa tätä kasin kappalein kun edullinen hinta houkutti testaamaan :) otin sekä 86 että 92 kun mitat on aina niin arpapeliä, onneksi voi palauttaa :D

  - P-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muuten tilasin alun perin kaksi eri kokoa, joista palautin toisen. Kätevää!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!