sunnuntai 3. elokuuta 2014

Loppukesän sisustushaaveilua

Meillä uuden kodin sisustus rakentuu pala palalta ja kaikenlaista hankittavaa sekä haaveiltavaa riittää. Tällä hetkellä mietinnässä ja haussa on peili "pukeutumishuoneeseeni" (eli vierashuoneeseen), uudet ruokapöydäntuolit sekä säilytyskoreja lehdille ja muulle pikkutavaralle. Alla muutama erittäin varteenotettava vaihtoehto, kaikki kuvat lainattu Finnish Design Shopista.


1. Normann Copenhagenin uudet Pocket -säilyttimet näyttävät superihanalta rykelmässä ja oranssinkeltaiset sävyt sopivat aika kivasti harmaata seinää vasten.

2. ja 3. Ruokapöydän tuolien hankinta on iso satsaus ja haluan löytää tuolimallin, joka miellyttää pitkään. Muuton Visu -tuolit ovat esiintyneet haavelistallani aiemminkin ja tämä tuolimalli on myös todella mukava istua, selkänoja tukee hyvin. Luulen, että tämä tuoli on todellakin se oikea meille... Mietittiin myös pinnatuoleja pitkään, mutta nyt kun niitä on näkynyt vähän joka paikassa (mm. asuntomessukuvissa), niin ehdin jo kyllästyä. Tähän Visuun en sen sijaan ole kyllästynyt, vaikka olen sitä tiiraillut jo vuosia. Siis rahaa säästämään, ja väriä päättämään!

4. Menu on itselleni uusi merkki, tietenkin tanskalainen, bongasin sen Finnish Design Shopin uutiskirjeestä. Ihastuin heti tuohon Wire-metallikoriin, jota saa myös ylellisessä messingin sävyssä. Metallikorejahan on näkynyt paljon viime aikoina, mutta tämä on ruutumaisen symmetrisen kuvionsa takia raikkaan näköinen. Lisäksi seinää tai nurkkaa vasten sijoitettava Kaschkasch-peili on aika nerokas, sopisi hyvin pieneen tilaan eikä tarvitse kiinnitellä seinään ruuveilla.

Meidän Artek-ruokapöytä käytiin hakemassa pois pari päivää sitten, joten oikeasti kiireisimpänä hankintalistalla olisi se uusi pöytä, jota ei ole vieläkään löytynyt... Mutta hei, jos on kuusi oikein ihanaa tuolia, niin kai ne nyt yhden pöydän korvaa? ;)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!