perjantai 19. kesäkuuta 2015

Kehuja keräävä raitahame

Joskus jotkut vaatekappaleet ovat niin rakkaita, että sitä murehtii jo etukäteen niiden kulumista ja hajoamista. Tällaiseksi on muodostunut viime kesänä ostettu Vilan raidallinen, kellohelmainen hame. En yleensä löydä Vilasta itselleni vaatteita, vaikka siellä tosi kivoja malleja onkin. Ne eivät vain useinkaan istu mun kropalleni. Onneksi tämä hame oli poikkeus.

Tässä hameessa on jotain jännää, sillä ihan joka kerta saan siitä kehuja. Työkavereilta, ystäviltä, jopa tuntemattomilta ihmisiltä. En tiedä esiintyykö hame kovinkaan edukseen näissä työpäivän jälkeen napatuissa sovituskoppiselfieissä, mutta en ole edelleenkään saanut aikaiseksi ottaa kunnollisempia asukuvia. Vanhempi kuva tästä hameesta Espanjan reissulla löytyy täältä.
 

Tänä keväänä (tai siis kesähän nyt on, vaikka ei siltä tunnu) olen käyttänyt tätä hamosta aika paljon töissä. Bleiseri tekee asusta skarpin ja jos jalkaan laittaa korkkarit, niin myös yllättävän juhlavan. Viime aikoina on ollut sellaisia päiviä, joiden mittaan pitää "edustaa" ja toisaalta tehdä töitä omalla työpisteellä, jossa mukavuus taas on tärkeintä - niihin päiviin tällainen asu on aika täydellinen. 

Pitäisi vain vielä opetella pitämään laukussa tai autossa korkkareita, joskus nimittäin tunne on veikeä kun huomaan olevani ainut matalissa kengissä tällä huimalla 156 cm pituudellani. (Luulin olevani 155, mutta jee, olen sentin pidempi - mieheni mittasi juuri hiljattain, hihi.)

Tämä hame pakataan ilman muuta mukaan myös Budapestiin! Sinne on onneksi luvattu onneksi vähän kesäisempiä kelejä, joten jalkaan voisi sujauttaa sandaalit ja yläosaksi jonkun kivan topin. 

Ihanaa juhannusta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hame ON ihana! Mutta kiinnitän huomiota myös bleiseriin: ei näy ihan kunnolla tuolta alta, mutta näyttää tosi kivan malliselta! Mistähän se on ja saisko siitäkin parempaa kuvaa..? Hei joo: postaustoiveena joku kesäinen työtyylijuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bleiseri on H&M:ltä, tarkalleen ottaen tämä:
   http://www.hm.com/fi/product/26130?article=26130-C&cm_vc=SEARCH#article=26130-F

   Mulla on tuo myös haaleana armynvihreänä ja harkitsen saman tilaamista vielä valkoisena. On niin kiva ja monikäyttöinen, enemmänkin ohuen neuleen tuntuinen kuin bleiseri.

   Ja kiitokset postaustoiveesta, pidetään mielessä! :) Jos saisin joskus otettua jotain järkeviä kuvia.

   Poista
  2. Mulle kelpaa myös peilin kautta otetut kuvat oikein hyvin :)

   Apua, miten tuo vastaa kokoaan tuo bleiseri..? Se on just niin ihana kuin sun kuvasta päättelin, mutta jäljellä on enää yhtä kokoa liian isoa (mua kiinnostavassa värissä)...

   Poista
 2. Mulla on tuosta bleiseristä koko 32, joka on muutenkin mulle yleensä oikea koko. Mutta toisaalta löytyy multa myös 34-koon bleisereitä Henkkamaukalta, eli ei ole mielestäni mitenkään normaalia pienempää mitoitusta ainakaan. Olkatoppauksettomuus tekee sen, ettei tarvitse olla ihan nii-iiin istuva. Tuolla Hm.comissa muuten sanotaan, että takakappale on hieman pidempi, mutta oikeastihan se on siis takaa lyhyempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mäkin kuvaa tulkitsin että on lyhyempi. Hmmmmmmmmmm....mä oon vähän kahden koon väliltä yleensä ja näissä rennommissa malleissa usein on parempi se pienempi, mutta nyt olisi jäljellä enää sitä isompaa. Mutta on toi aika ihku, pitää ehkä ensin yrittää ratsata myymälä ja sit kenties tilata toi isompi sovitukseen jos ei myymälässä ole... Kiitos siis linkistä jokatapauksessa :D

   Poista
  2. Verkkokaupassa oli näköjään taas lisää kokoja, tsekkaapas. Kiva, jos pystyin olemaan avuksi.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!