torstai 25. kesäkuuta 2015

Romanttinen juhannus Budapestissä

Instagram-seuraajani ehkä jo huomasivatkin, että vietimme miehen kanssa kahden kesken juhannusta Budapestissä. Oli todella ihanaa olla kahdestaan reissussa! Budapest on kohteena varsin romanttinen, mikäs olisi sen ihanampaa kuin seurata pimeän laskeutumista kauniiseen kaupunkiin oman rakkaan kainalossa. 

Meillä oli myös aivan mielettömän ihana hotelli, niin kiva, että ajattelin kirjoittaa siitä ihan oman postauksensa. Kaiken kaikkiaan kolmen yön reissumme oli aivan mahtavan onnistunut. Oli aurinkoista ja hauskaa, panostimme erityisesti hyvään ruokaan ja tasokkaaseen majoitukseen. Toki myös kävelimme jalat kipeiksi ihaillen kaunista kaupunkia ja shoppailimme, nautimme täysillä aikuisen ajasta.

Lensimme perjantai-iltana tästä läheltä Pirkkalasta Ryanairilla ja paluu oli maanantai-iltana. Reissu oli pituudeltaan juuri sopiva - ehdittiin nähdä kaupunkia kivasti. Pidempäänkin olisi muuten viihtynyt, mutta kotiintulopäivänä oli jo järjetön ikävä pikku-T:tä. Onneksi poitsu viihtyi hoidossa hyvin ja isovanhemmatkin tuntuivat nauttivan, kiitos vain vielä tätäkin kautta korvaamattomasta avustanne! Totesimme, että näitä reissuja voisi tehdä säännöllisemminkin, niin kivasti kaikki meni. 
Olen aika iloinen, että vanha pokkarini päätti alkaa taas toimia. Se on niin supernäppärä pitää mukana ja kuvien laatu on parempi kuin kännykkäräpsyissä. Olen vähän laiska kantamaan järkkäriä mukana reissuissa.

Niinhän se on, että kaukaa näkee lähelle. Joskus on hyvä vaihtaa hetkeksi maisemaa, niin muistaa taas, miten ihanaa se arki onkaan oman perheen parissa. Tämä irtiotto tuli muutenkin parhaaseen mahdolliseen saumaan, nyt jaksan vielä paljon paremmin jäljellä olevat työviikot ennen kesälomaa.

Miten teidän juhannus sujui? Oletteko koskaan viettäneet keskikesän juhlaa ulkomailla?

5 kommenttia:

 1. Taas yksi paikka, jonne oon jo pitkään halunnut :) Täällä vaan otettiin rennosti tutusti Suomen kamaralla.. Tuo edellisen postauksen kehuja keränny hame on muuten just sellanen klassisen naisellinen, ettei ihmekään miksi on kehuja tullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä viikonloppupyrähdystä Budapestiin, Ryanairilla pääsee ainakin niin kätevästi ja edullisesti. Ja kiitos, tuon mallisia klassisen naisellisia hameita olisi kiva löytää enemmänkin.

   Poista
 2. Millainen hintataso Budapestissa oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteet, kengät ym. shoppailu oli ihan Suomen hinnoissa ja alennusmyynneissä prosentit pienempiäkin kuin meillä, eli varsinaisesti shoppailun kannalta ei ollut mitenkään edullista. Hotellien hintataso oli kuitenkin Suomea edullisempi, luksushotellihuoneen hyvältä sijainilta näytti saavan samaan hintaan kuin Suomessa ihan standardi-perushuoneen. Ravintoloissa hintataso oli kyllä Suomea edullisempi, etenkin juomien kohdalla. Vaikkapa tuollaisen ison jäälatten turistikadun terassilla sai parilla eurolla. Auttoikohan tämä yhtään? ;)

   Poista
  2. Ja vielä lisäyksenä, että minun museioiden pääsyliput maksoivat noin 5 euroa / kpl, eli niistä ei jäänyt mitään hirveää rahastuksen makua. Museoitahan on Budapestissä ihan valtava määrä.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!