lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ranskalaiset varpaat

Omalta osaltani sandaalikausi korkattiin eilen kun kävin laittamassa varpaat esittelykuntoon. Olen itse todella huono lakkaamaan varpaankynsiäni, mutta en pidä ihan naturellien jalkojen ulkonäöstä. Siistiksi lakatuilla varpaankynsillä olo on paljon huolitellumpi, kesäaikaan kun tulee oltua paljon varpaat esillä niin sisä- kuin ulkotiloissa. Niinpä turvauduin varpaankynsien geelaukseen.


En ole koskaan kokeillut geelikynsiä sormissa, mutta varpaissa kylläkin. Aiemmin geelaus on pysynyt helposti koko kesän, toivottavasti nytkin.

Aika mieletön ero kyllä näillä jaloilla ennen ja jälkeen geelauksen, vai mitä? Halusin ihan klassisen ranskalaisen, tällä kertaa ilman mitään glittereitä. Tämä on kyllä todella kaunis ja simppeli. 


Nyt ei tarvitse enää piilotella ankean näköisiä varpaita! Olen todennut, että yhden uuden (ja ehkä turhan) sandaaliparin hinta on ihan kannattavaa sijoittaa siihen, että varpaat näyttävät siisteiltä niin hiekkalaatikon reunalla flip flopeissa, sandaaleissa kaupungilla kuin mökkisaunassakin.

Sitten vain ne sandaalikelit tänne, kiitos!

2 kommenttia:

  1. Ooh! Ihan täydelliset! Mun suosikki on kans tämä klassinen ranskalainen. Olisipa ihana lähteä reissuun noin kauniilla kynsillä - vieläköhän tässä ehtisi :) No, ehkä säästän rahat Barcelonassa shoppailuun, mutta peukut kyllä todella kauniille kynsille! Ja varpaille :) Hirween söpöt <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tykkään itsekin tästä ranskalaisesta ja jos rahaa ja aikaa riittäisi, niin mielelläni pitäisin tällaista klassista ranskisgeelausta sormienkin kynsissä. Olisi niin huoliteltu! Ihanaa reissua teille(kin) :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!