maanantai 28. syyskuuta 2015

Maanantain mukavat

Moikka, se olisi maanantai! Mitäs teille kuuluu näin viikon alkuun? 


Oletteko syöneet kotimaisia omppuja tai lenkkeilleet raittiissa ilmassa?


Mä olen ollut onnekas ja saanut tehdä molempia. Syksy on kyllä ihanaa aikaa. Tykkään putoilevista lehdistä, muuttuvasta maisemasta, syysauringon pehmeydestä, aamujen kirpeydestä. Tosi kivoja ilmoja ollut viime aikoina! Minä ja Pikku-T oltiin viikonloppuna vanhempieni luona Porissa ja saatiin nauttia kaikesta kivasta. Ehdittiin äidin kanssa jumppaan, koiran kanssa lenkille ja Porin Päivää viettämään keskustaan. Kävi kyllä tuuri, koska pääsimme myös ihailemaan vanhoja paloautoja, aika hienoa!


Lauantai-illan kruunasi lasillinen kuohuvaa ihanan StyleC-bloggaajan kanssa. Kiitos seurasta! Ihan uskomatonta, miten samalla aaltopituudella voi olla jonkun "virtuaalituttavan" kanssa. <3  


Muutakin mukavaa on tapahtunut. Nämä on nyt näitä lapsiperheen pieniä iloja, mutta pakko jakaa - me siirrettiin viime viikolla Pikku-T omaan huoneeseen nukkumaan ja on sujunut älyttömän hyvin. Tuntuu, että me kaikki nukutaan nyt paremmin.

T halusi auttaa sängyn kantamisessa ja huoneen järjestelemisessä sänkyä varten, luulen että hänen mielestään omaan huoneeseen muuttaminen oli aika kivaa. Hänestä on myöskin hauskaa jättää lattialle leikit, vaikka junat, ja laittaa ne illalla nukkumaan. Tosin siinä saa varoa varpaitaan, jos täytyy yöllä käydä rauhottelemassa... Mikään ei kai ole ärsyttävämpää kuin astua pikkuauton päälle keskellä yötä! ;) Mitäs muuten tykkäätte tuosta nosturista noin sisustuselementtinä?




Sekin on huippua, että Silta-sarjan kolmas tuotantokausi alkoi eilen. Ja saan pian Sofi Oksasen uusimman kirjan luettavakseni.


Ja ostin tosi ihania uusia treenivaatteita. Nämä ovat Danskin-merkiltä, jota on juuri tullut myyntiin Prismoihin. Vielä ei ole käyttökokemuksia, mutta vaikuttavat aivan ihanan mallisilta ja hinta on tosi kiva, housut ja pitkähihainen paita maksoivat 19,90 kumpainenkin.


Ja on tässä kaikkea kivaa tulossakin: Ystäväni juuri varasi isolle kaveriporukallemme hienon mökin Vierumäelle. Aiotaan viettää sporttinen viikonloppu isolla jengillä harrastaen kivoja lajeja ja tietysti syöden hyvin. Kokoonpanossamme on paljon pieniä poikia, joten vauhtia ei varmasti menosta puutu. Mutta mikäs sen mukavampaa. Odotan tosi innolla!

Kivaa viikon alkua!

8 kommenttia:

  1. Nosturihan sopii oikien hyvin huoneen muihin oransseihin väripilkkuihin :) Myös Duplon päälle astuminen tekee kipeää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin kyllä sopii - myönnän, että siitä se ajatus vähän lähti...

      Poista
  2. Ihanan siisti huone! :)
    Täällä pikku-J on täpinöissään laitellut pikku-T:lle syrjään satu- ja tehtäväkirjoja.
    Kun seuraavan kerran tulette mummilaan, käykäähän moikkaamassa.
    Terveisin,
    Iso-S ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, onpas ihana kuulla! Tullaan ehdottomasti, kiitos jo etukäteen.

      Poista
  3. Mukava viikonloppu, upeat nuo vanhat paloauton.
    Pikkuisen oma huone on kivasti laitettu, lastenhuoneissa parasta onkin erilaiset jutut.
    Syksy on ihanaa aikaa, mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä itsekin vähän innostunut lastenhuoneen jutuista ja mielessä on kaikenlaisia ideoita. :) Mukavaa viikkoa sullekin!

      Poista
  4. Oi, mä haluaisin kans nuo samaiset housut! Jostain vaan kattelin, että onkohan lahkeet vähän lyhyet tällaiselle 172 pitkälle.. :/ Sulle sopii tosi nätisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo, voi niissä olla vähän lyhyet lahkeet, mulle oli aika sopivat - pienesti jää rypylle nilkkaan. Mutta mulla on kyllä XS-koko. Kannattaa ainakin sovittaa! Olen nyt pessyt ja pitänyt aika paljon ja voin suositella, erityisen mukavat trikoot.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!