torstai 1. lokakuuta 2015

Upeita valaisimia: Lindholdt Studio

Onpas syksyinen aamu, pimeää ja sade ropisee ikkunoihin. Nyt on hyvä aika ammentaa inspiraatiota ja estetiikkaenergiaa kauniista valaisimista, sillä valoa me todella tulevina kuukausina tarvitsemme! Löysin vähän aikaa sitten netin ihmeellisestä maailmasta tanskalaisen (no tietysti) Lindholdt Studion ja ihastuin heidän upeisiin valaisimiinsa. Vai mitä sanotte tästä uudesta, mutta perinteistä muotokieltä arvostavasta designista?


Kaikkiin upeuksiin voi tutustua heidän sivuillaan: http://www.studiolindholdt.dk/ 

Valoa torstaihin!

8 kommenttia:

 1. No on kyllä silmiähivelevän kauniita valaisimia. Etenkin tuo toisen kuvan lampun väri ja mattapinta on ihan täydelliset. En edes uskalla ajatella hintaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo toisen kuvan valaisin oli mullakin se, joka ensimmäiseksi kiinnitti huomion. Nyt suosikki on kylläkin vaihtunut tuohon ekan kuvan valkoiseen. :)

   Poista
 2. Todella kauniita! Minäkin epäilen, että hinta taitaa olla aika kova ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hinnat eivät ole toki edullisimmasta päästä. Näitä näyttää myyvän Finnish Design Shop ja esim. pöytävalaisin ja seinävalaisin ovat 577,-

   Poista
 3. Näitä kävin ihastelemassa viime viikonloppuna Lontoon Designjunction-näyttelyssä. Pojat sanoivat mustan olevan suosikki ja pinkin tulevan heti toisena. Yllättävää. Mutta olivat aivan äärettömän kauniita ihan livenäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sua onnekasta kun olet päässyt näitä livenä ihastelemaan! Musta on kyllä upea ja uskon, että pinkki myös.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!