torstai 29. lokakuuta 2015

Päivän paras hetki

Minulle usein päivän paras hetki on se kun saan lenkki- tai jumppatossut jalkaan ja pääsen liikkumaan. Niin tänäänkin. Olen ollut tosi kiireinen töissä viime aikoina ja päätin pitää tänään kotitoimistopäivän, jotta saisin rauhoitettua yhden kokonaisen päivän palaverivapaaksi. Se toimikin ihan hyvin. En varmasti olisi tehokkaimmillani, jos tekisin aina töitä kotoa käsin, mutta päivä silloin tällöin toimii.


Etäpäivien paras puoli on ehkä se, että voi pyrähtää liikkumassa kesken päivän ja ennen lounasta kävinkin juoksulenkillä järvimaisemissa. Oli niin kaunista, että oli pakko räpsiä kuvia, tosin kuvien laatu ei päätä huimaa kun mukana oli vain puhelin. 

Illalla kävin vielä jumpassa vetämässä tehokkaan intervallitreenin eli mukavan liikunnallinen päivä ollut ja tosiaan sain niitä rästiin jääneitä työprojektejakin edistettyä. Hyvä fiilis siis. Pakko muuten hehkuttaa noita Danskin-trikoitani, todella mukavat, joustavat ja kaikin puolin täydelliset treenihousut. En enää muita haluaisi käyttääkään.

Kohta koittaa päivän toiseksi paras hetki kun saan kaivautua puhtaiden lakanoiden väliin omaan sänkyyn oman rakkaan kainaloon - terveisin unikeko. ;)

5 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat maisemat! Kuulostaa hyvältä, että voi tehdä joskus myös etäpäiviä. Itse olen parhaimmillani kotitoimistossa.
  Tykkään paljon näistä luonto- ja ulkoilupostauksista, tuntuu että pitäisi itsekin päästä haukkamaan palasen luontoa sisällä kököttämisen sijaan.

  Rentoa ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä kauniita lenkkimaisemia tässä lähistöllä, mikä on tietysti tosi mukavaa. Nyt on vähän sellainen vuodenaika, että tulee helposti käperryttyä sisälle, mutta sitten kun lähtee ulos, niin huomaa, ettei siellä ollutkaan niin pimeää ja ankeaa. Ja kyllä, arvostan itsekin paljon tätä mahdollisuutta tehdä välillä kotitoimistopäiviä.

   Poista
 2. Olin jo ajatellut kysyä, että mistä noi trikoot on, mutta tulihan se siellä jutussa sit ilmi. Ihanat, haluun kans? Mutta mistä noita sit saa :)? Haaste on mielessä, don't worry, täytyy vaan saada omaa aikaa reilusti, että ehtii ajatusten kanssa kääntämään historian kirjat auki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä myydään Prismassa (uusi merkki siellä): https://www.prisma.fi/fi/prisma/danskin-underwater-jumppahousut

   Tosin en tiedä, kuinka hankalaa sulle on ostaa mitään Suomesta nyt...Ja hei kiva, jos haaste on mielessä, ei kiirusta.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!