maanantai 19. lokakuuta 2015

Maanantain mustavalkoisetJoskus tuntuu, että kaikki on sanottu, liikaakin touhuttu ja haluaa olla vaan. Siihen fiilikseen mustavalkoiset kuvat ovat aika kivoja, niillä on aina jotenkin rauhoittava vaikutus. Tältä näytti meillä eilen sunnuntaina. Juuri nyt kuvailen mieluiten olohuoneen uusimpia tulokkaita eli Hee Lounge-tuolia sekä Adean Camp-sohvaamme. Molemmat aika ihkuja.

10 kommenttia:

 1. Heii, onnea uusista tulokkaista. Olkoon Camp-sohvanne yhtä pitkäikäinen kuin meidän omamme :) Eli etten ole turhaan kehuskellut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, sitä toivon! Tosi paljon olen positiivisia kokemuksia tästä sohvasta kuullut, siksi päädyinkin just tähän malliin. Kuinka kauan Camp on ollut teillä?

   Poista
  2. Meidän sohvalla on ikää jo yli 10 vuotta :)

   Poista
  3. Kiva kuulla, toivottavasti meidänkin sohva pääsee vähintään samaan ikään hyväkuntoisena.

   Poista
 2. Mustavalkoiset kuvat on tyylikkäitä :) Ja kivaa vaihtelua!

  Tyylikäs sohva !

  VastaaPoista
 3. Tuo sohva on niin upea! Toivoisin meillekin vähän toisenlaista sohvaa, mutta tila on haasteellinen ja budjetti. Teillä näyttää kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia. Tämä sohva oli kyllä mulle yhden unelman toteutuminen.

   Poista
 4. Hieno sohva! kiva kun siinä ei ole sellaisia irrallisia istuintyynyjä, tykkään yhtenäisyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu kiehtoi muakin tässä sohvamallissa ja itse asiassa hainkin nimenomaan tällaista mallia, jossa ei irrallisia tyynyjä ole. Sohva on meillä aika hallitsevalla paikalla ja halusin sen olevan simppeli sekä moderni. Sitä tämä kyllä onkin. Toki tässä on sitten se huono puoli, että tyynyjä ei voi myöskään kääntää, jotta sohva kuluisi tasaisemmin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!