tiistai 27. lokakuuta 2015

JunaleikkiKerrankin pikku-T antoi minun kuvata hetken leikkejään. Lapsi leikkiensä keskellä on niin kaunis näky, joten kuvista tuli tietysti ihania. Poju on kyllä usein todella lumoutunut leikkeihinsä ja niissä on ihan uskomattomia juonenkäänteitä. Leikkien lomassa huomaa, miten kohisten sanavarasto ja vuorovaikutustaidot kehittyvät kun lapsi tietysti testaa kaikkia uusia sanontoja ja ratkaisee erilaisia hahmojensa tilanteita. "Ei hätää kuomaseni, riennän auttamaan! Pelko pois, yhteistyöllä kaikki onnistuu!" 


Aika usein leikkien lomassa nousee itselle liikutuksen kyynel silmäkulmaan - ihan siksikin, että toivoisi kaikkien lasten voivan keskittyä leikkimiseen. T:kin sen tietää. "Lasten pitää vaan leikkiä ja leikkiä. Ei ne ehdi aina kaikkea muuta."

4 kommenttia:

 1. "Ei hätää kuomaseni, riennän auttamaan! Pelko pois, yhteistyöllä kaikki onnistuu!" :D :D Sanoiko hän oikeasti noin?! Ihan mahtava :D Ja vitsit miten iso poika teillä jo asuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo, meidän T:llä on aika seikkaperäinen sanavarasto, jota aina päiväkodin aikuisetkin naureskelee. ;)

   Poista
 2. Aivan ihastuttavat kuvat ja niin tärkeitä asioita. Itsekin herkistyn välillä lasten leikkien lomassa, huomaa miten tärkeää on olla hyviä roolimalleja jokaisen lapsen elämässä.

  Teidän pojalla on niin kaunis huone, ihastelen aina sävyjä ja valintojasi. Mukavia leikkihetkiä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi, tuo on totta mitä sanoit roolimalleista. Kiva kuulla, että tykkäät tuosta huoneesta, se on aika keskeneräinen, mutta jotenkin siellä on aina ollut kiva tunnelma ja värit sopivat sinne niin hyvin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!