sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Syksyinen fiilis

Eilen oli kaunis, aurinkoinen syyspäivä, tänään pilvistä ja sateista. Tässä vaiheessa vuotta sitä yrittää aina tallentaa kameraan vähäisetkin auringonsäteet, joita tankata pitkinä talvipäivinä. Mutta vaikka eilen tosiaan aurinko paistoi ja varsin kirkkaastikin, niin kyllä näissä kuvissa on tosi syksyinen fiilis ja valon sävykin ihan erilainen kuin kesällä.Olen taas pyöritellyt valaisimia paikasta toiseen. TV-taso oli tosi tukkoisen näköinen kahden valaisimen kanssa, joten päädyin hakemaan varastosta Ikean lampunjalan ja kokeilin sitä nojatuolin vierelle. Omasta mielestäni kokonaisuudesta tuli tasapainoisempi ja TV-tasolle vapautui tilaa kukille tai muulle kauniille. Ajattelin vielä vaihtaa mustan varjostimen valkoiseen, sillä se antaisi varmasti paremman valotehon. Nojatuolin jalkojen maalaaminen mustaksi on myös to do -listallani (pitkällä sellaisella).

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Voisiko noita kaiuttimia saada tv-tasolta muualle? Esim.toinen tuon kotelon päälle ja toinen lattialle,jotenkin taso minun silmääni tosi täyden näköinen.Selkeä,tyhjä pinta toisi ryhtiä.Kaunis kotihan teillä on,hienosäätöä vain,jos te itse sitä kaipaatte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vinkistä, voisin hyvinkin kokeilla. Kyllähän nuo täyttävät tasoa tosi paljon, ei mikään sisustuksellisesti ihanteellinen tällainen TV+kajarit-kombo.

   Poista
 2. Kaunista ja syksyistä! Täälläkin innostuttiin hiukan järkkäilemään, kun ostettiin eilen uusi matto olkkariin.
  Tuo jalkavalaisin on varmasti mukava käyttää nojatuolin kanssa lukuvalona. Nättiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia, totta, tuo on tosi kiva lukunurkkaus nyt. Jospa ensi viikolla ehtisin ostaa sen valkoisen varjostimen, niin uskon, että kokonaisuudesta tulee vielä kivempi.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!