tiistai 29. joulukuuta 2015

Sisustusvuosi 2015 - harmaan hurmosta

Voi harmaus - tulit ja valloitit. Beige on pikku hiljaa poistunut kodistamme ja korvautunut kuin varkain harmailla asioilla. Tämä trendiväri osoittautuu toivottavasti myös ajattomaksi, sen verran paljon sitä on saapunut meille tämän vuoden aikana.

Isoimpina harmaina elementteinä tietysti uusi sohva (Adea Camp) ja ruokapöydän tuolit (Muuto Visu). Lisäksi meille muutti olkkariin harmaa matto (Ikea Hodde), vierashuoneeseen harmaa päiväpeitto (Hay Mega Dot), harmaita säilytyskoreja ja tekstiileitä. Niin kaunis kuin harmaa kaikkine sävyineen onkin, niin luulenpa, että tämä on nyt tässä. Seuraavaksi siis mustaa ja valkoista! 

Vai luulitteko, että siirryn villisti väreihin?


Varmaankaan teille lukijoille tämä harmaan valloitus meidän kodissa ei tullut mitenkään yllätyksenä, mutta itse kun tässä koko ajan elelee, niin näitä muutoksia ei niin huomaa. Siispä myönnän, että hieman enemmän harmaata nyt on kuin odotin. Ei ehkä kuitenkaan vielä ihan liikaa...? Hmm... itsestä ehkä tuntuu, että tuo harmaan maton tilalla voisi olla valkoinen, näyttäisi varmasti aika hyvältä...

Vuoden paras hankinta on ehdottomasti ollut uusi sohva. Se menee jopa tuolien edelle. Ihan kirkkaasti. Ja sävy on täydellinen, juuri oikeanlainen harmaa. Ei ole hetkeäkään ollut ikävä vanhaa. 

Sisustushaaveeni vuodelle 2016 liittyvät lähinnä meidän portaisiin. Tarkoitus olisi saada maalautettua ne kokonaan valkoisiksi. Edessä on myöskin pakollinen muutos vierashuoneeseen, nimittäin mieheni aikoo hankkia sinne kauan haaveilemansa sähkörummut. Jepjep. Eikö se erilaisten tyylien sekoittaminen ollut yksi vallitsevista sisustrendeistä? Siis harmaan ohella tietenkin. Ja tähän se vedet silmissä naurava tyyppi.

6 kommenttia:

 1. Noin harmaaksiko se on vetänyt? ;) Ei vaan, hyvältä näyttää. Uskon, että siirryt et villisti vaan hillitysti väreihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, NÄIN harmaaksi. Pelkään sitä päivää kun kyllästyn harmaaseen, apua sentään. Voit olla oikeassa, että siirryn joihinkin väreihin, vaaleansininen houkuttaisi hieman, kun vain löytyisi oikea sävy.

   Poista
 2. Hei, löysin vastan blogisi ja taidan jäädä vakiolukijaksi :) haluaisin kysyä mistä olet ostanut harmaan nojatuolin jossa vaaleat jalat? Saakohan kyseistä tuolia enää?

  Kaunis koti teillä!
  Ilolla jään seurailemaan :)

  -ulriika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa seuraamaan! Aina mukavaa saada uusia lukijoita. Tarkoitat varmaan tuota tummanharmaata nojatuolia? Sitä saa edelleen, se on Askon Helena-tuoli:

   https://www.asko.fi/tuotteet/tuote/73/19795/helena-ii-lepotuoli-grafiitti

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta! Tiedätkö onko tuoliin mahdollisuus saada erilaisia jalkoja? Kun tuossa teidän nojatuolissa on kauniit vaaleat jalat ja askon nettisivuilla tuolissa on ruskeat tms jalat? Oletteko tykänny nojatuolista? tuo näyttää kauniin malliselta ja saattais sopia meidänkin moderniin kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin silloin kun me ostimme tuolin, niin oli mahdollisuus valita myös nuo vaaleammat jalat. Mulla on kylläkin tarkoitus maalata nuo meidän tuolinjalat mustiksi. Tuoli on kyllä tosi kiva ja erittäin mukava istua, suosittelen.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!