tiistai 22. joulukuuta 2015

Unelmaviikonloppu tädin kanssa

Pari viikkoa sitten pikkusiskoni Annika vietti meillä viikonlopun. Pikku-T:n mielestä se oli tietysti siisteintä ikinä, sillä T:n mielestä Annika on yksi maailman cooleimmista tyypeistä. Varmaan pitkälti, koska hän jaksaa nauraa pikkuherran loputtomille hassutteluille. 

T ehdottelee aika usein, että erinäiset kaverit ja sukulaiset voisivat muuttaa meille asumaan. Annikasta hän oli pitkään erityisen huolestunut, sillä luuli tädin asuvan juna-asemalla, josta hänet aina haettiin ja jonne hänet palautettiin. Nykyään T tietää, että Annikalla on ihan oikea koti Turussa, mutta silti hänen mielestään Annikan voisi olla huomattavasti parempi muuttaa meidän vierashuoneeseen.


Teimme pikku-T:n valitsemia juttuja. Kävimme Hevisaurus-elokuvaa katsomassa (hyvin meni pojun ensimmäinen elokuvareissu) ja ostimme sinne popcornia. Leikimme paljon legoilla ja autoilla. Ulkoilimme. Ja teimme reissun Ikeaan. Jep, kyllä, tämä oli 3-vuotiaan erikoistoive. Kysyessäni syitä moiseen toiveeseen hän totesi, että haluaa ostaa hodareita ja siellä on kivaa kun saa koskea kaikkeen (hmm, ei nyt ehkä ihan kaikkeen kuitenkaan...). Hodarit ostettiinkin ja voi sitä riemua kun antoi yhden rahan, mutta sai kaksi takaisin!


Nappasin muutaman kuvan kaksikon pelatessa Pikku Kakkosen peliä sohvalla. Eilen juuri T totesi, että Annika on kyllä siinä tosi hyvä. ;) Terkkuja A! Huomenna nähdään taas!

2 kommenttia:

  1. En tiedä minne kommenttini katosi, mutta siis oli ihana viikonloppu! Täti leikkii ja hassuttelee kyllä mielellään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä blogger välillä tykkää hävittää kommentteja, harmi kyllä... Otetaan hassutteluviikonloppu pian uudestaan!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!