torstai 12. heinäkuuta 2012

Hulluna pitsiin

Tiedättekö tunteen kun joskus tulee vastaan jotain sellaista, jota ei vain voi jättää hankkimatta? Jotain, joka melkein huutaa omaa nimeä ja tietää heti, että se tulee olemaan juuri nappiostos itselle? Oma shoppailulakkoni kosahti viime viikolla pitsipaitaan ja aloin miettiä, että itse asiassa olen aika usein tainnut kokea pakkosaada-tunteita juuri pitsisten juttujen kanssa! Innostuinkin kuvailemaan pitsisiä suosikkejani vuosien varrelta.


1. Aloitetaan siitä uusimmasta hankinnasta, pitsipaita löytyi Lindexiltä.
2. Tämä Lindexin pitsitoppi on melkein kymmenen vuoden takainen ostos. Olen käyttänyt sitä talviaikaan neuletakkien alla ns. paremmissa menoissa, sopisi myös varmasti bleiserin alle. Malliltaan toppi on vähän liian tiukka tämänhetkiseen makuuni (muoti vaikuttaa?), mutta en ole raaskinut siitä luopuakaan.
3. Tämä neuleliivi on H&M:ltä ja tyyliltään rennon arkinen, esiintynyt aiemmin tässä postauksessa.
4. Espritin tunikaan iskin silmäni viime kesänä ja käytinkin sitä aika paljon työmenoissa vaaleiden housujen seurana. Viime aikoina käyttö on jäänyt vähälle, koska en ole varma kestäisivätkö nuo pitsisomisteet konepesua.
5. Benettonin silkkinauhoilla somistettuun pitsiboleroon ihastuin monta vuotta sitten ja se oli pakko saada mustan pellavamekon kaveriksi siskon ylioppilasjuhliin.
6. Vilan lyhythihainen jakku on ostos viime kesältä ja ollut käytössä monessa tilanteessa, myös talviaikaan. Tämän taidan pukea päälle myös tulevana sunnuntaina pidettäviin vauvajuhliin...
7. Valkoinen Espritin pitsitunika on muistaakseni seitsemän vuotta sitten ostettu ja alunperin äitini löytö. Hän oli kaupunkireissullaan huomannut jotain minulle sopivaa ja taisi myös silloin maksaa minulle tämän ihanuuden.
8. Äitini löysi myös tämän More&Moren klassisen pitsipäällysteisen pikkumustan minulle, se taisi olla -70% alennuksessa. Olen käyttänyt tätä pikkujoulumenoissa ja juhlissa jo vuosien ajan, viime talvena tosin jäi kaappiin kun en raskausmahani kanssa mekkoon mahtunut.

Alla vielä suurempi kuva tästä uusimmasta pitsisestä ihanuudesta, joka on mielestäni helppo asustaa rennommaksi tai juhlavammaksi. Lindexillä roikkui tangossa viimeinen kappale ja se oli onneksi juuri omaa kokoani. Hinta 24,90 eli ei ollenkaan paha. Joskus shoppailulakon rikkominen on sen arvoista...!


4 kommenttia:

  1. Aivan ihania! Onko uusin Lindexin pitsipaita ns. läpinäkyvä vai pitääkö sen alle pukea jotakin?
    betty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo Lindexin paita on täysin läpinäkyvää eli alle pitää laittaa toppi. Mutta tuleepahan ihan eri näköinen sen mukaan, minkä värisen topin alle pukee.

      Poista
  2. Minäkin olen ostanut pari paitaa pitsivillityksen vallassa tänä kesänä! Toisessa pitsiä on vain pääntien ympärillä, toisessa taas koko etuosa on suht tiivistä puuvillalangasta virkatun näköistä pitsiä ja takaosa trikoota. Kumpikin on valkoinen, mikä onkin ihmeellistä, sillä yleensä en pukeudu valkoiseen! Kivoja ovat kuitenkin.

    Suosikkini sun pitsivaatteista on tuo ihana pikkumusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, pitsivillityksen vallassa tuntuukin tosiaan olevan nyt kaikki ja valkoinen värinä on erityisen suosittu, en kyllä ihmettele yhtään! Kertakaikkiaan kaunista ja sopii useimmille.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!