lauantai 7. heinäkuuta 2012

Trendikkäät pöksyt

Eikös värikkäisiin (kesä)housuihin pukeutuminen ole edelleenkin muotia? Nämä äitiyspakkauksen mukana tulleet punaiset housut ovat aivan mainiot. Näkee, että näissä on mukava potkutella!

Body KappAhl, housut äitiyspakkauksesta

Poika ei ole viime aikoina juurikaan viihtynyt lattialla tai makuuasennossa muutenkaan, hän on ollut itkuinen ja pulautellut massiivisesti. Tällä viikolla lääkäri diagnosoi hänellä refluksitaudin. Aloitimme heti maidonsakeuttajan käytön ja poitsu saa sillä höystettyä maitoa nyt nelisen kertaa vuorokaudessa. Lisäksi kehdosta napattiin keinujalakset pois ja sängynpäätyä korotettiin kirjoilla. Toistaiseksi tulokset ovat rohkaisevia, toivottavasti nämä tepsivät jatkossakin eikä tarvita lääkitystä. Usein refuksioireet kuulemma paranevat itselläänkin kun lapsi alkaa saada kiinteää ravintoa. Nyt on erityisen mukavaa seurata lattialla iloisena potkivaa ja venyttelevää vauvaa, sekään ei näemmä ole itsestäänselvyys!

Minunkin tekisi mieli pirteitä, värikkäitä housuja (äiti ja sisko kävivät juuri esittelemässä omia pinkkejä kapeita ihanuuksiaan), mutta yritän pysyä lujana shoppailulakkoni kanssa. Se muuten vähän* rikkoontui eilen kun vastaan tuli jotain todella vastustamatonta, esittelen teille sen myöhemmin. Tiedän, että kyseisestä ihanuudesta on iloa pitkäksi aikaa eikä todellisia rakkauksia voi jättää, mutta silti omatunto kolkuttelee - miten tämä lakko nyt näin äkkiä kosahti?

* 24,90 verran

2 kommenttia:

  1. Ihana pikkumies ja ihana seilorihenkinen asu! Onpa tosi ikävä kuulla tuosta refluksitaudista. Toivotaan, että kotikonstit auttavat. Meidänkin tyttö pulautteli aikanaan paljon, pyykkiä tuli ihan jatkuvasti, kun oli niin kova juomaan maitoa. Paljon tsemppiä ja jaksamista! Ja hei, kaikki pienten lasten äidit ansaitsevat erityisen paljon hemmottelua, joten älä suotta pode huonoa omaatuntoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Scarlet! Meillä oli aluksi myös tosi runsasta pulauttelua, mutta huolestuttiin kun siihen alkoi liittyä ihan selkeää kipua, itkuisuutta, kieltäytymistä imemisestä (ehkä kipeän kurkun takia?) ja suoranaisia oksennuksia. Nyt tilanne on jo parempi, ihan näin "luomukonstein", toivotaan että se myös jatkuu näin.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!