perjantai 28. joulukuuta 2012

Ensimmäisen joulun lahjat

Vielä yksi viimeinen jouluaiheinen postaus tulee tässä! Nimittäin kilttejä oltiin oltu ja perheen pienin lahjamäärästä päätellen extra-super-kiltti, hän kun ehti olla olemassakin vain puolet vuodesta. Itse olen sitä mieltä, että pienen vauvan lahjomisessa ei juuri ole ideaa, emmekä ostaneetkaan miehen kanssa pojalle joululahjoja. Hankintoja tulee kuitenkin tehtyä koko ajan tarpeen mukaan ja arvasimme, että muut läheiset kyllä huolehtivat siitä, että pikkuinen ei jää ilman paketteja.


Olen kyllä tosi iloinen kaikista lahjoista, aivan ihania! Brion kärryä olin pojalle erikseen toivonut ja se onkin tosi mainio.  T ei vielä osaa työntää sitä, mutta istuu innoissaan kyydissä. Kärryn kyydissä on kahdet villasukat, ne eivät kovin hyvin näy kuvaan, mutta molemmat ovat jo olleet käytössä ja tosi mieleisiä. Lisäksi T sai kivoja kirjoja, puisen "palapelin", yöpuvun ja Myyrän seikkailuja dvd:llä. Oma suosikkini lahjoista on tuo keskellä näkyvä punapohjainen Marimekon pipo. Tosi kivannäköinen ja hyväntuntuista materiaalia, pääsee varmasti ahkeraan käyttöön keväällä ja menee monen monta vuotta - ainakin siitä päätellen, että se mahtuu myös minun päähäni. ;) Niin ja tuo muhkea lampaantalja saatiin lahjaksi myös. Pulkkaa poitsulla ei vielä ole, mutta ehkä hankimme sellaisen vielä tämän talven aikana.

Itsekin sain ihania lahjoja, joista monet olivat aika sisustuspainotteisia ja tulevat näin ollen varmaan näkymään tulevissa postauksissani. Olen monesti kritisoinut joululahjojen ostamista aikuisten kesken, mutta täytyy kyllä sanoa, että tosi ihania ja tarpeellisia lahjoja sain. KIITOS kovasti kaikille pukin apulaisille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!