sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Let it snow

Luntaa tulvillaan, on raikas talviisäää... Joo todellakin raikas! Ulkoilu on jäänyt tänä viikonloppuna normaalia vähäisemmäksi, koska ainakin meilläpäin kevyenliikenteen väyliä on aurattu vähän heikosti, joten rattaiden työntäminen ei ole ollut varsinaisesti nautinto. Ja kantorepussa taas ei viitsi pientä pitää jäätävän viiman takia. Pidän kyllä tosi paljon lumesta ja on ihanaa kun ympärillä on valkea maisema! Lumisadetta on kuitenkin ihailtu aika paljon sisätiloista käsin meidän perheessä. 

Tuikkulyhdyissä ei pala tuli sattuneesta syystä...

Lumi ja sen tuoma tunnelma innosti minua koristamaan keittiön ikkunan kyntteliköllä, vaikka aiemmin olin sitä mieltä, että tänä vuonna jättäisin kyntteliköt kokonaan väliin. Ulkona on nyt niin kaunista kun voi lumisen maiseman ihailun lisäksi kurkkia ihmisten erilaisia jouluvaloja.


Me siivottiin tänään vähän perusteellisemmin, nyt ei tarvitse miettiä sitä puolta ennen joulua. Mitä nyt tietysti rätti kädessä saa kulkea koko ajan pikku sottaajan perässä. Jätkällä on hampaita kovasti tulossa ja ryömimisyrityksissä on tapahtunut edistystä. Elämme siis jännittäviä aikoja. Kuulemma joku joulupukkikin pakkailee jo kamojaan...

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Törmäsin blogiisi syksyllä päämäärättömän surffailun yhteydessä ja olenkin lueskellut tätä siitä asti säännöllisesti vaikken lukijaksi ole kirjautunutkaan (atk-rajoitteinen kun olen...).

  Itselleni syntyi esikoinen kesäkuussa joten siksi on helppo samaistua moniin juttuihisi. Mitään muuta asiaahan minulla ei tainnut olla kun että kiva blogi sulla... :)
  Oikein hyvää joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sirpa, tosi mukava kuulla! Itsekin luin vuosia tiettyjä suosikkiblogeja anonyymina, vasta nyt oman blogin myötä olen tutustunut näihin kaikenmaailman Blogger-tileihin ja syötteenlukijoihin. ;) Oikein mukavaa joulun aikaa myös teidän perheelle!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!