torstai 7. maaliskuuta 2013

Puun lämpöä

Kuten aiemmin sisustuksen trendeistä kirjoitellessani totesinkin, lämpimät puun sävyt tulevat käsikädessä 50-luvun trendin kanssa rytinällä takaisin sisustukseen. Huomaan, että olen sen verran muodin orja, että olen kummasti juuri nyt innostunut uudelleen tuosta lämpöisestä, jopa hieman punertavasta puun sävystä. Sitä löytyykin meiltä aika monesta paikasta pieninä ripauksina.


Uusimmassa Dekossakaan tuolta sävyltä ei voi välttyä. Lämpöisen punertavat puulattiat näyttävät nyt niin ajankohtaisilta tummiin seinäpintoihin yhdistettynä, vai mitä?


Meillä on makuuhuoneessa tauluhylly, johon olen vähän kaipaillut jotain uutta ilmettä. Tänään tajusin, että kaapissahan lojuu hylättynä "väärän sävyiset" vanhat valokuvakehykset - just eikä melkein mitä kaipasinkin! Otan tauluhyllyn uudesta ilmeestä kuvia teille lähipäivinä.


Mulla on myös yksi melko lailla tuon sävyinen sirohko kaappi varastoituna vanhempieni luo (äiti ethän unohda, että se on tulossa mulle), se ei tällä hetkellä mahdu meille, mutta tulevaisuudessa aivan varmasti. Olisikohan se alunperin 60-luvulta, joka tapauksessa mummuni vanha. Vielä vuosi sitten suunnittelin sen hiomista ja maalaamista valkoiseksi, mutta enpäs suunnittelekaan enää!

Lämpöisistä sävyistä puheen ollen, hui kauhea mikä viima ulkona! Niin kaunista ja aurinkoista, mutta kyllä saa pukeutua tosi lämpimästi. Käytiin T:n kanssa leikkipuistossa kun ajattelin, että hän voisi tykätä kokeilla vauvakeinua. Päästyämme perille huomasin, että koko keinut oli otettu irti talveksi. Kävelen tuon puiston läpi monta kertaa viikossa ja nyt vasta sen tajusin. Kyllä voi ihminen olla sokea (ja omissa ajatuksissaan)...

Vielä ehdit muuten osallistua blogini synttäriarvontaan, se sulkeutuu huomenna aamulla klo 10! Ja tänään illallahan alkaa se uusi Marko Paanasen sisustusohjelmakin. Kivaa torstain jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Voi ei, hyi, mä en oo vielä toipunut riittävästi kaikesta männyn värisestä ;) noi teidän yksityiskohdat näyttää kivoilta ja jopa tuo kuvan yhdistelmä: noi leveät lankut pelastaa. Kauniisti muotoillussa ja muuten tyylipuhtaassa, vanhassa huonekalussa menee myös jos taiten yhdistää muuhun sisustukseen. Mutta ei kamala, mä en kyllä vielä ole tälle trendille yhtään valmis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana reaktio! Ei kyllä varmaan moni muukaan ole tähän trendiin ihan valmis. Sopivan pieninä ripauksina nyt vain itse kaipaan tuota puun lämpöä. :)

   Poista
 2. Muistan, muistan Fammun vanhan kaapin. Terassilla se odottaa, samoin kuin makuuhuoneen vanha lipasto. Olisi Muuramen sänkykin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki nuo ihanuudet otetaan ilolla vastaan! Just asuntoja katseltiin netistä... ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!