maanantai 18. maaliskuuta 2013

Weekendish

Olen vielä täällä ihan sunnuntaifiiliksissä johtuen pitkästä viikonlopusta. Mieheni täytti viime viikolla 30 ja karkasi poikien viikonloppureissulle Istanbuliin. Siskoni Mai tuli minun ja pikkumiehen seuraksi ja mukavaa oli! Saunottiin, herkuteltiin juustoilla ja käytiin ulkoilemassa. Taas kerran olin vähän laiska kameran kanssa, mutta aurinkoisesta leikkipuistosta tuli sentään napattua muutama kuva.


Olen ollut T:n aurinkolaseihin tosi tyytyväinen. Niille on tullut jo paljon käyttöä! Poika pitää niitä (toistaiseksi ainakin...) ihan mielellään ja pysyvät tosi hyvin paikallaan etenkin pipon päällä. Aiemmassa Laadusta ja sen puutteesta -postauksessani purnasin lasien heikkolaatuisesta kuminauhasta, mutta se vaihdettiin Silmäasemalla ja uusi on ollut oikein napakka ja hyvä. Itse asiassa muutkin tuossa postauksessa parjausta saaneet tuotteet ovat nyt kunnossa ja käytössä. Emmaljungissa on uusi toimiva kuomu ja PoPilla vaihtoivat pipon ehjään. :)


Tädin ja T:n raitapipot olivat ihan matchy-matchy...

Ai niin ja käytiinhän me Ideaparkissakin! Mulla oli suuret suunnitelmat, että sisko saisi ottaa minusta pitkästä aikaa asukuvat, niitä kun ei olla pahemmin täällä blogissa viime aikoina nähty. Mutta olin unohtanut ladata kamerani ja se siitä sitten. Kauppoja tuli kierreltyä hieman tuleva lomareissu mielessä ja matkaan lähtikin sortsit sekä itselle että pojalle. Ai mikä lomareissu? Siitä ja meidän perheen muista lomasuunnitelmista ajattelin kirjoitella piakkoin lisää!


Sunnuntai-iltana pääsin työpaikan pippaloihin ja oli niin hauskaa nähdä pitkästä aikaa tuttuja ja vaihtaa kuulumisia! Teemana meillä oli risteily ja itse olin paikalla tämän näköisenä. Mies kommentoi kuvaa, että näytän hieman turkkilaiselta. Pitää varmaan uskoa, hän kun juuri sieltä tosiaan palasi... Hain kyllä enemmän jotain Karibianristeily -henkeä, mutta ei siinä mitään, kai ne siellä Turkissakin risteilee.


Huh, aika karu, mutta minusta teemabileisiin pitää aina pukeutua teeman mukaan, sehän on just niin hauskaa! Olen aiemmin ollut noissa juhlissa muun muassa Kleopatra - kuvia siitä lookista löytyy Sannin Karkkipäivä -blogista.

Tänään sisko lähti kohti kotia ja mies on ollut vielä vapaalla. Siksi siis se sunnuntaifiilis. Kävin vielä kampaajalla tuossa iltapäivällä ja tykkään uudesta tukasta - leikattiin reippaasti enemmän eteenpäin pitenevää linjaa polkkaan ja vaaleita raitoja pintaan. Katsotaan saanko jotain julkaisukelpoista tänne puolelle hiuksista joku päivä.

Loppuun vielä kuva siitä, millä varustin mieheni reissua varten. Pysyi kotikaupunki mielessä... :D


P.S. Synttäriarvonnan ensimmäinen voittaja ei ilmoittautunut, joten suoritin arvonnan uudelleen. Tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkiä Marikki, onneksi olkoon! Laitoin sinulle jo sähköpostia.

4 kommenttia:

 1. Upeasti tulee sun siniset silmät esiin tumman tukan kanssa! Uuu, sortsit + lomareissu kuullostaa joltain lämpimältä paikalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos. Mutta en kyllä ikinä haluaisi värjätä omaa tukkaa noin tummaksi (enää). Oikeilla jäljillä oot ton loman suhteen...

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja jotenkin niin upean valoisia ja värikkäitä! Ja afroperuukki toimii :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään valoa ja värejä. :) Afro oli kyllä hauska.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!