perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tennarit & Co

Olen tehnyt yhden tosi tarpeellisen kenkähankinnan tälle keväälle. Nimittäin tennarit! Mietin tosi pitkään Vagabondin Cortona -tennareiden kanssa, mutta lopulta en kuitenkaan pystynyt palauttamaan näitä nahkanauhaisia ihanuuksia. Mulla on yleensäkin Vagabondin kanssa niin, että 36 on aivan liian reilu ja 35 tuntuu aluksi vähän pieneltä ja niin näissäkin. Mutta sovitaankos, että nämä pehmeät nahkaiset tennarit venyvät just täydellisiksi mun jalkaani?


Nyt on kyllä ollut ihmeen huono tennarivalikoima kaupoissa. Tuntuu, että tarjolla on lähinnä Converseja ja näitä Vagabondeja eri väreissä. Tennareitako on tarkoitus ostaa syksyllä ja keväällä sitten vain avokkaita...? Onko joku muu muuten samaa mieltä, että vaate- ja asustekauppa on nykyään harvinaisen epäasiakaslähtöistä? Asiakkaan oletetaan ennakoivan sesonkeja ihan ihmeellisiin aikoihin, tyyliin hankkimaan bikinit helmikuussa. Jos erehdyt etsimään biksuja heinäkuun helteillä, niin myyjät toteavat huokaisten, että ei niitä kuule enää missään ole, nyt meillä on näitä villaneuleita.


Olen varmaan vähän vanhanaikainen, mutta tykkään, että kengät sopivat muiden asusteiden kanssa yhteen ja pyrinkin aina jossain määrin mätsäämään ne. Ei liian itsestäänselvästi, esimerkiksi joku Bayswater-laukku ja Bayswater-ballerinat -yhdistelmä on jo vähän liian harkittu minun makuuni, mutta samoja sävyjä ja tyyliä saa löytyä mielellään. Juuri nyt harmaanbeige huivi olisi hyvä lisä asustevalikoimaani ja olenkin sellaista metsästänyt jo aika pitkään, toistaiseksi tuloksetta.


Ah, olisin niin valmis kipittelemään sulille, lakaistuille kaduille. Loppukaa jo yöpakkaset!


molemmat nahkalaukut: Arcadia (Sokokselta)
sinisävyinen huivi: Massimo Dutti
ruskeasävyinen huivi: Pieces
beige vyö: Seppälä
konjakinvärinen punosvyö: Pieces
puurannekoru: tuliainen Tallinnasta
aurinkolasit: D&G

5 kommenttia:

 1. Joo todellakin: kaupoista ei ikinä löydy mitään silloin kun oikein tarvitsisi, pitää aina ostaa silloin kun törmää johonkin mikä sopii ja myös joskus sellaisia mitä "voisi kuvitella" tarvitsevansa lähiaikoina... Ja nuo Vagabondit on kyllä tosi kivat! Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttävintä tää on lastenvaatteissa. Myyjät hokevat, että "nyt kannattaa ostaa kun kokoja vielä on" (vaikka onhan niitä varmasti myöhemminkin, aleihinkin asti) - joo, toki kannattaa hankkia kasvavalle penskalle vaatteita 4 kk päähän. ;) No mutta ehkä mä silti vähän liiottelin tota tilannetta, usein verkkokaupoista kuitenkin sit löytää vielä niitä kokoja myöhemminkin, vaikka mielummin itse ostan ihan fyysisestä kaupasta. Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Hyvä valinta! Samanlaiset löytyy omasta eteiskaapista odottamassa kevättä ;). Omat tosin ostin jo reilu kuukausi sitten ja ovat vaaleanpunaiset. Olisin kyllä varmasti voinut päätyä tuohon samaan hillittyyn ja tyylikääseen harmaaseen, mutta niistä ei ollut enää kokoa. Lisäksi vaaleanpunainen vain miellyttää silmää :D. Tosiaan: KooKengässä oli siis silloin helmikuun lopulla tarjous näistä ja ehkä 2 paria kokoa 38 jäljellä! Onneksi on tosiaan ne verkkokaupat. Luottaako myymälätkin nykyään niihin eikä ota niin paljon omiin varastoihin...

  VastaaPoista
 3. Ne mun ostamat vaaleanpunaiset oli siis viimeiset ja konjakinvärisestä olisi löytynyt yksi pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä huomasin kans, että ne oli Kookengässä tarjouksessa, mutta täälläkin oli koot tosi vähissä jo helmikuun alkupuolella! Eli siis kampanjasta huolimatta oli ilmeisesti tilattu aika vähän niitä kenkiä. Suosisin kyllä mielelläni paikallisia yrittäjiä, mutta tässä kohtaa nyt Brandos vei voiton kun sieltä vielä löytyi hyvin kokotarjontaa ja aleprosenttiakin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!