lauantai 16. maaliskuuta 2013

TauluhyllylläTällainen siitä tauluhyllystä tuli lämpimän sävyisellä puulla höystettynä. Minä tykkään, entäs te? Ennen-kuvia ei nyt ole - aika usein siirryn vauhdilla ideasta toteutusvaiheeseen, ei siinä ehdi aina kuvailla. ;) Noita samansävyisiä kehyksiä olisi vielä jemmassa pari, mutta aloittelen nyt näillä kahdella.

Tauluhyllyt ovat kyllä kivoja, saa vaihdeltua ilmettä helposti erilaisilla kuvilla ja esineillä. Tuo meidän hylly on Kodin Ykkösestä, hiukan sirompi kuin esim. Ikean vastaavat. Syvyyttä hyllyllä on sen verran, että esimerkiksi Kivi-tuikut mahtuvat mainiosti hyllylle. Nyt niille vain ei jäänyt tilaa kun halusin nuo kaikki kuvat esille. Huomasin, ettei pikku-T:stä ole yhtään kuvaa tuolla hyllyllä, hups...

Pieni mies on nuhainen ja yskiikin. Juuri kun olen hehkuttanut miten ollaan saatu olla terveinä koko perhe tämän talven. Noh, itse yleensä sairastan yhden nuhaflunssan vuodessa ja juurikin maaliskuussa eli kai kaava jatkuu. Olen hoitanut T:n nuhaa nenäsumutteella ja Nenä-Friidalla imemällä. Hän tietysti inhoaa toimenpidettä sydämensä pohjasta, mutta selvästi kuitenkin olo helpottuu jälkikäteen. Toivotaan, että selvitään ilman kuumetta ja muuta ikävämpää. Hyviä vointeja teille kaikille, kyllähän me pienet ja isommatkin flunssat selätetään eikös vaan?

4 kommenttia:

 1. Joo! Teidän makkari on sen verran kylmän sävyinen, että nuo lämpöiset pilkahdukset näyttää tosi kivoilta! Sä ujutat tätä ajatusta nyt sillai ovelasti pikkuhiljaa, että saa sanoa "I told you so" jos mun mahdolliseen tulevaan sisustusprojektiin myöhemmin tänä vuonna alkaakin yllättäen kuulua jotain lämpöisiä puuelementtejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, niin siinä saattaa salakavalasti käydä, että vielä innostut.

   Poista
 2. Pidän tosi paljon tauluhyllyistä, niillä saa muuteltua lookia/kuvia näppärästi! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Laittaisin olkkariinkin yhden ison taulun tilalle, jos nyt valitsisin. Saisi vaihtelua niin helposti.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!