tiistai 16. huhtikuuta 2013

Valokuva-albumien kätköistä

Äitini vuonna 1983 tyylikkäiden kaksostenvaunujen kanssa

Siskon kanssa on kivaa!

Me tytöt kesälomareissulla Tukholmassa

Tonttuillaan...

Kaksossiskoni ihailee keskittyneenä pientä vastasyntynyttä pikkusiskoa

Vanhamummulan Mirre-kissa oli ihana
Mirreä tulee kova ikävä

Isä ja vaari maalaavat rantasaunaa saaristossa

Minä leikin pientä merenneitoa

Siskokset kotikadun varrella talvella, luistelemaan menossa

<3
Mukavaa tiistaita kaikille!

16 kommenttia:

  1. Voi miten suloista! Ihania muistoja <3 En tiennytkään, että sinulla on kaksoissisko. Itse olen sanonut, että siskoa parempi asia maailmassa voi olla vain kaksoissisko, olenko oikeassa? Itsellä siis ei ole, mutta niin rakkaita siskot ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla tosiaan on kaksossisko, mutta me ei olla identtisiä, kuten kuvistakin voi päätellä. :) Molemmat siskot ovat mulle tosi tärkeitä ja rakkaita, mutta toki kaksossiskon kanssa on NIIN paljon enemmän yhteisiä kokemuksia kun ollaan käyty koulut samaan aikaan ja muutenkin oltu paljon yhdessä. Nykyään asutaan eri paikkakunnilla, toivottavasti joskus vielä samalla.

      Poista
  2. Ihanan hauskoja kuvia, jotka piristivät muuten aika synkkää päivää :). Mä olen muuten pötkötellyt myös kaksostenvaunuissa samana vuonna kaksossiskon vieressä, paitsi että meidän vaunujen koppa oli ruskeaa samettia. Lisäksi vaunujen kuomun reunassa oli muuten koristeena äitini virkkaama pitsireunus, ei taida nykyään moni virkkailla pitsiä somisteeksi kärryihin... Hieman on muutenkin vaunumuoti muuttunut! No joo, vaatemuoti myös! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mahtavalta kuulostaa sun ja siskon kärryt! Tosiaan tuo vaunumuoti on kyllä muuttunut aivan totaalisesti! Nykyäänhän tuntuu, että kaikissa kaksostenvaunuissa on molemmilla lapsilla erilliset, omat kopatkin. Mutta lastenvaatemuoti ei ehkä ole muuttunut ihan niin radikaalisti. :)

      Poista
    2. Oletteko te muuten identtisiä sun siskon kanssa, Anki?

      Poista
    3. Ei olla identtisiä. Itseasiassa ollaan niin erinäköisiä, että varsinkin joskus nuorempana joskus uudet tutut luulivat meidän huijaavan, kun sanoimme olevamme kaksosia :D. Kai monilla oli ajatus, että kaksoset olisivat aina suht samannäköisiä...

      Poista
    4. En taida kirjoittaa tänään enää mitään :P... ekassa vastauksessa hoen sanaa muuten joka väliin ja ylläolevassa joskus joskus...

      Poista
    5. Heh, mä en edes huomannut mitään ennen kuin sanoit!

      Ja ihan sama juttu meillä, että joskus syytettiin valehtelusta kun väitettiin olevamme kaksosia. ;) Meillä oli pituuseroakin aika paljon (ja on vieläkin 5 cm).

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Niin on, kiitos näistä isälleni joka on skannaillut kuvia digimuotoon.

      Poista
  4. Kylläpä hämmästyin, kun avasin blogisi! Taisi olla eka kerta, kun sain farkut jalkaan synnytyksen jälkeen.

    Kuvaan, jossa pikkusisko antaa kalan kisulle, kuuluu teksti:"Hyhhyh, paha kala!" Kumpikaan teistä isosiskoista ei uskaltanut ottaa kalaa paljaisiin sormiin. :)

    Kivoja kuvia ja muistoja. Tuli tippa silmään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistatko missä kuussa tuo vaunukuva on otettu? Se on niin hieno. :)

      Ja muistan kyllä, miten ei uskallettu koskea kalaan, mutta A oli niin rohkea ja uskalsi.

      Poista
    2. Voisi olla elokuun loppu tai syyskuun alku, kun mulla on neule päällä. Se oli uusi ja ostettu Seppälästä, muotiväri tietenkin. Katsoitko hiuksiani? Niin kuin olisi peruukki päässä. Ja rillit oli isot! Piilolinssini olivat menneet odotusaikana piloille, eikä oikein ennättänyt paneutua uusien hankintaan...

      Poista
    3. No neuleen sävy on kyllä sellainen, mitä ei nykyään taida kauheasti vaatekaapistasi löytyä? Mutta kiva on ja hyvät vaaleat farkut! Kampaus on kyllä aikamoinen karvalakki. :)

      Poista
  5. Ihania kuvia! Ja voi vitsi miten tutulta näyttää tuo muoti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ja mehän ollaan siis aina oltu niin muodin aallonharjalla.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!