perjantai 10. toukokuuta 2013

Casual friday

Parempi otsikko olisi kyllä casual everyday, koska sitähän tää on. :) Tässä kuitenkin meidän tämänpäiväiset rennot asut kun käväistiin siskoni kanssa lounaalla kaupungilla. Tässä asussa oli oikeastaan ihan mun lempparijuttuja eli beigeä, valkoista, raitaa, konjakkista nahkaa asusteissa... Oli ihanan lämmin kevätpäivä,  huppari oli pakko ottaa pois jossain vaiheessa.

Mulla oli päälläni Marimekon uusi Ilma-raitapaita, johon olen aivan ihastunut. Helma on lyhyehkö, malli vähän laatikkomainen ja materiaali ihanan pehmoista trikoota. Monenlaisia kiertäviä saumoja ja huonoja materiaaleja on tullut raitapaidoissa koettua (kaikissa hintaluokissa), toivottavasti tämä olisi vähän laadukkaampaa tekoa - ainakin vaikuttaa olevan. Paidassa on 3/4 hihat ja venepääntie, koitan ottaa parempia kuvia joskus kun tämä nyt kuitenkin tulee olemaan päälläni joka toinen päivä tästä eteenpäin.

Vagabondin uusista tennareista en taas voi sanoa yhtä positiivista. Jotenkin tuo malli ei kai sovi mun jaloille. :( Harmi, niin kovin kivat ovat. Jos siis olet kiinnostunut kuvassa näkyvistä erittäin vähän käytetyistä ihanista kenkuleista (koko 35), niin otahan yhteyttä.
 

Mulla on tuo syksyllä leikattu otsis nyt siirtynyt poiskasvatusvaiheeseen, huh, en jaksaisi kasvatella. Tää on niin är-syt-tä-vää. Onneksi imetyksen jäljiltä ohentunut ja takkuuntunut tukka on alkanut toipua aika hyvin. Kyllähän mulla kasvaa kauttaaltaan sellaista viiden sentin pikkuhiusta päässä, mutta oikeastaan ne häiritsevät vain ohimoilla, muualla saan ne hyvin hiuslakalla piiloon.

Meillä oli eilen pikku-T:n synttäripippalot ja tosi mukavasti sujui. Laittelen kuvia juhlista myöhemmin. Kivaa viikonlopun jatkoa teille kaikille!

17 kommenttia:

  1. Hih, mun mielestä toi mummeli tuolla ekan kuvan taustalla on aika cool! ;) Tosi kivan oloinen tuo raitapaita. Mulla on muuten samat Vagabondit, olen kyllä tykännyt niistä. Miten ne ei sovi sulle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mummeliparka joutui nettiin. :D
      Noi Vagabondit on tosi suositut ja varmasti monelle sopivat. Mun jalkoja ne painaa jotenkin tosi omituisesti "vaivasenluun" kohdalta, sattuu.

      Poista
    2. Eivät ole myöskään venyneet sopivaan muotoon sulle? Mulle ne oli alussa inan verran liian kireät, mutta nyt venyneet juuri sopiviksi. On tietenkin eri asia, jos painavat juuri jotain tiettyä kohtaa.

      Poista
    3. No mä pelkään pahoin, etteivät tule muotoutumaan kun painavat juuri tuota tiettyä kohtaa (etenkin oikeassa jalassa), mutta kyllä mä vielä taidan yrittää sisäänajaa näitä. Niin kauniit kuitenkin.

      Poista
  2. Kivat kuvat :) Superharmi nuo tennarit! Ja tuo Marimekon raitapaita alkoi heti kiinnostaa, sillä venepääntie on ihan suosikkijuttuja. Mä en edes tiennyt että niillä on tuollainen malli. Hmmmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä olen pitkään tuota paitamallia käynyt katsomassa, mutta nyt kun satuin löytämään sopivan koon (XXS) jonka valmistus on kai lopetettu, niin nappasin matkaan. Malli on tosiaan sen verran väljä, että mun mielestä ei saa olla liian iso koko. Tässä linkki vielä tuotteeseen: https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/ilma-paita-039817-068

      Poista
    2. Kiitos linkistä! Pitää käydä kokeilemassa joku kerta... ja kiitos kokovinkistä myös, pitää muistaa testata myös normaalia pienempää.

      Poista
  3. Ootpa nätti ja niiiin nuoren näköinen... ja varmaan oletkin nuori. Ei loukkaus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. En tosiaankaan ota loukkauksena! Kesäkuussa täytän kyllä 30, että on tässä jo muutama vuosi oltu ihan täysikäisiä, vaikka Alkossakin edelleen kysytään ne paperit. Joskus haluaisin olla vähemmän mini ja babyface, mutta näillä mennään. :)

      Poista
  4. Muakin alkoi kiinnostaa tuo Marimekon paita. Raidat ja konjakinväriset asusteet on nimittäin suosikkeja täälläkin! Mistäs muuten nuo T:n kengät on? Meilläkin tulee kesällä ajankohtaiseksi varmaan ensikenkien osto. Kivan ja tukevan näköiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on Superfitin kengät, joita moni täällä kommenttiboksissa kehuin kun kyselin muutama kuukausi sitten ensikenkävinkkejä. Ovat kyllä kivat ja hintakin oli sokoksen 3+1 päivillä edullinen. Noissa on irrotettava pohjallinen, jonka avulla on helppo katsoa lapselle sopiva kengän koko; pohjallinen vaan irti ja muksu seisomaan siihen päälle, käyntivaraa saa jäädä 1-1,5 cm.

      Poista
  5. Ihana tuo paita! Samoin kengät & hupparikin! Kaunis äiti ja suloistakin suloisempi pikkumies! :)

    VastaaPoista
  6. Kivat kuvat! Katsoinkin, että ootko kasvattamassa otsista pois. Ei ollut sun juttu vai? :)

    Anonyymi, kannattaa kyllä tsekata Superfitin kengät. Mä ostin kans tytölle Superfitin ensikengät, kivat pinkit. ;)Esikoistytöllä on kans ollut Superfitin goretexejä, hyviä ovat. Annoin esikoisen Superfitin sandaalit yhden tutun tytölle ja sain ne nyt takaisin kuopukselle, huippua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se otsis oikein taida olla mun juttu... Siis kivan näköinen se kyllä on, mutta en vaan tykkää sen otsiksen tunnusta kasvoilla, plus kun mä painelen aina vauhdilla paikasta toiseen, niin se on pystyssä koko ajan.

      Poista
  7. Onnea T:lle ekan syntymäpäivän johdosta!

    Tuo on kyllä ärsyttävää, kun kengistä ei koskaan tiedä ovatko hyvät ennen tosikäyttöä. Vaikka kaupassa tuntuisivat miten mukavilta niin pitemmän päälle voikin olla jotain vikaa. Mä myöhäisheräsin noiden Vagabondin tennarien suhteen ja alkuviikosta pitäisi tulla niiden nettikaupasta pari mintunvihreitä matalavartisena. Toivottavasti istuvat, varsinkin kun en saanut sovitettua omaa kokoani, koska missään käymässäni kaupassa ei ollut mitään väriä hyllyssä koossa 37... Kertoo ehkä jotain niiden suosiosta :). Tilasin samalla myös uuden parin luottoballerinoja samaan pakettiin, niin ne on ainakin takuuvarmasti ok :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. T kiittää onnitteluista!

      Mä olen yleensä pitänyt Vagabondia sellaisena luottomerkkinä, jolta ei epämukavia kenkiä löydykään. Toivottavasti nää vielä muotoutuis mun jalkaan ja toivottavasti malli on sulle hyvä - mintunvihreä väri on ainakin aivan herkku niiden nahkanauhojen kanssa.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!