lauantai 18. toukokuuta 2013

Lentoon lähdössä

Juups, sellainen on todellakin fiilis. Tuhat hoidettavaa asiaa vielä ennen kuin starttaamme odotetulle ihanaiselle lomalle! Minun oli tarkoitus kirjoitella enemmänkin reissuvalmisteluista, kesävaatteista ja kaikenlaisesta, mutta aika lentää niin siivillä, etten ole yksinkertaisesti ehtinyt. Tässä niiden sijaan muutamia kuvia viikon varrelta.

Soittoharjoituksia

Odotellaan bussia

Ajoneuvot parkkipaikalla

Tärkeimmät mukaan matkalle

Me raitapaidat muskarin kevätjuhlassa

Vanhempieni ihana Ringo-koira

Kirjastosta löytyi pari hyvän oloista matkaopasta

Sen verran pakkailuista, että eiköhän mukaan lähtevällä tavaramäärällä (2x20 kg matkalaukut + käsimatkatavarat + matkarattaat) suurinpiirtein hengissä selvitä. ;) Vaatteita ei tarvitse olla valtavia kasoja, koska talossamme on pyykinpesukone. Sitä paitsi Espanjassahan on i-ha-ni-a vaatekauppoja! 

Päätimme, että soseita ja vaippoja otamme vain muutamien ekojen päivien tarpeisiin, puurohiutaleita sitten vähän enemmän, koska niitä ei ehkä Espanjasta saa. Meillä on koko matkan ajan vuokra-autot käytössämme ja pääsemmekin varmasti suht helposti isompiin marketteihin ostoksille. Lento jännittää, eikä vähiten siksi, että T on taas nuhassa ja kävimme korvakontrollissa eilen, eivätkä ne pirulaiset ole kokonaan parantuneet. Antibioottikuuri lähtee matkaan mukaan ja tarkkaillaan tilannetta. Itse olen lentänyt pari kertaa flunssaisena ja se on kyllä piinallista, joten pienen vointi vähän huolettaa.

Tämä blogi hiljenee nyt ja palailen linjoille kesäkuussa.  
Oikein ihanaa heleän vihreää toukokuuta teille kaikille!

12 kommenttia:

  1. Ihanaa matkaa ja nauttikaa! Varmasti upea reissu edessä. Kerrassaan suloinen tuo ensimmäinen kuva, pieni tuleva muusikko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, uskon kans et on kiva reissu edessä. :)
      T on aika ennakkoluuloton muusikko, voisi sanoa että jazz-henkinen.

      Poista
  2. Rentouttavaa matkaa!
    betty

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa reissua teille, aurinkoa ja lämpöä ja ihania muistoja!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa ja rentouttavaa matkaa koko perheelle! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa reissua! Innolla odottelen kuvia sitten matkan päätteeksi:)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!