perjantai 3. toukokuuta 2013

Little Mr Owl

Ballotin kanssa yhteistyössä järjestämäni arvonnan tiimoilta sain valita myös meille yhden vaatteen kotimaisen Blaa! -merkin uudesta mallistosta. Valintani oli ihana lyhythihainen Mr Owl -teepaita koossa 80. Ihanan pehmoinen tuo materiaali ja niin kivan kesäiset sävyt. Koko on T:lle juuri sopiva, joten sanoisin näiden kokojen olevan aika normaalia, ei missään nimessä kovin reilua mitoitusta. Tämä meidän herra kun on aika pikkuruista sorttia ja monista vaatteista mahtuu vielä 74-kokokin.


Farkut löysin tällä viikolla Lindexiltä (9,90 euroa). Olen jo tovin etsiskellyt T:lle tuollaisia hieman baggy-mallisia farkkuja, joissa olisi joustovyötärö ja ohut, pehmeä materiaali. Nuo roikkuivat tyttövauvojen vaatteiden puolella ja nappasin ne oitis mukaani. Mukavuudenhaluinen pieni mies tuntuu viihtyvän uusissa pöksyissään loistavasti.

Suurkiitokset vielä Ballotille ihanasta pöllöpaidasta, joka pääsee ahkeraan käyttöön!

6 kommenttia:

  1. Ihana tuo paita ja söpö koko pikkumies! :) Hitsi, unohdin tänään Idiksen reissulla käydä Ballotissa, piti noita pöllöjuttuja käydä katsomassa. Superfitin ensikengät tuli hankittua ja yhdet legginssit pikkutytölle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulpu! Ens kerralla sitten Ballotiinkin. Idiksessä on kyllä vähän liikaa liikkeitä, ei kaikkiin ehdi millään samalla kertaa. Meillä on nyt ollut käytössä Superfitin ensikengät ja vaikka T ei vielä siis kävele ilman tukea, niin ollaan niillä harjoiteltu ulkona. Ovat kyllä tosi kivat (sellaiset vaaleanvihreä-valko-harmaat)!

      Poista
  2. Saa nähdä sorrunko tilaamaa vielä tytölle jonkun pöllövaatteen, olivat niin kivan näköisiä ne tyttöjen väriset myös :). Hyvä tietää mitoituksesta, aina vähän arvailua varsinkin tilatessa jostain. Meillä on tällä hetkellä käytössä kokoja 80-92, niin paljon ne vaihtelevat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, valitettavan paljon vaihtelee. Just yksi T:n tädeistä kysyi, mitä kokoa käytetään - vastaapa siinä sitten. ;) Noh, t-paidoista kannattaa joka tapauksessa ottaa minusta suht reilu koko, ovat vain hauskan näköisiä siten. Ja tyttöjen pöllöprintti oli niin ihana, että meinasin ostaa kaverin tytölle lahjaksi sen t-paidan. Pakkohan munkin on jollekin pienelle prinsessalle saada vaatteita ostella.

      Poista
  3. Nuo Lindexin housut ovat mainiot. Meillä on ollut niitä käytössä jo monessa koossa, enkä ole löytänyt parempia. Pysyvät myös hyvänä pesusta pesuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä ovat! Meillä on jo pesty noita muutamaan otteeseen ja oikein hyvinä ja pehmeinä ovat pysyneet. Taidan hamstrata parit lisää isommassa koossa.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!