torstai 6. kesäkuuta 2013

Espanjan ostoksia

Tässäpä niitä pieniä (mutta tosi mieleisiä) reissuostoksia. Tajusin muuten vasta nyt, että Zarassa ja Mangossa taisi olla aika paljon edullisemmat Espanja-hinnat!


Hame 25,90, Zara

Mekko 22,90, Springfield

Shortsit 15,90, Mango ja huivi 5,-, Ale-Hop

Pikkumiehen ensimmäinen kauluspaita 13,90, Mayoral

Pikkuisen nahkasandaalit 9,90, Monty ja äidin kiilakorkosandaalit 89,-, Clarks

Ylipäätään Espanjassa tuntui olevan todella paljon hyvin kohtuuhintaista valikoimaa lastenvaatteissa ja -kengissä, joten ehkä ei olisi kannattanut hamstrata pikkuisen kesävaatevarastoa ihan niin pullolleen ennen matkalle lähtöä. ;) Pojalle ei tosiaan tullut tämän enempää ostettua, mutta sain tyydyttää lastenvaateshoppailuhimoani onneksi hieman myös tuliaispuolella.

Kunnon reissupostauksiakin on kyllä tulossa, fear not, mutta varmaan menee ensi viikkoon. Tällä viikolla kun on ollut paljon kaikkea menoa ja vielä viikonlopuksi lähdemme miehen kanssa kahdestaan Helsinkiin juhlimaan ystävien häitä sekä minun 30-vuotissynttäreitäni, T menee ensimmäisen kerran koko viikonlopuksi hoitoon. Jänskää! Täytän siis huomenna pyöreitä... terveisin vielä ihan selkeesti kaksikymppinen.

7 kommenttia:

  1. Tuo sininen hame on ihana! Ja T:n ruutupaita, hän näyttää siinä varmaan erittäin komealta :)

    Kivaa että pääsette hiukan juhlimaan viikonloppuna, ja onnea jo nyt jos unohdan huomenna työkiireiltäni palata asiaan! Elämä 30 -vuotiaana vaikuttaa minusta näin muutaman viikon vankalla kokemuksella oikein mukavalta, joten fear not ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Sinisessä hameessa ajattelin juhlia niitä synttäreitäni. Juhlimme tosiaan perjantaina kahdestaan miehen kanssa ja sitten vielä maanantaina pidämme pienet pihakekkerit vanhempieni luona. Ja siinä välissä ystävien häät, eli ei ainakaan juhlia puutu tästä viikonvaihteesta. :)

      Uskon kans, että elämä kolmekymppisenä on aika kivaa!

      Poista
  2. Kiva kun olet takaisin blogin parissakin! Mukavia lomakuvia ja ostoksia :). Olisi myös kiva kuulla miten lomailu pikkutaaperon kanssa sujui, mitkä vinkit ja varusteet oli kullanarvoisia jne. Nimimerkillä "lomia vasta odotellessa ja matkoja suunnitellessa".

    On kyllä ollut ihanat kesäkelit Suomessakin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja onneksi olkoon! Elämä kolmekymppisenä on varmasti vähintään yhtä kivaa kuin kaksikymppisenäkin. Tai ainakin uskottelen itselleni niin, kun aika "kaksikymppisenä" käy vähiin itselläkin :D.

      Poista
    2. Kiitos Anki! 1-vuotiaan kanssa lomailusta on itse asiassa tulossa ihan oma postauksensa vielä. Ja tosissaan aivan ihanat kesäkelit olleet täällä Suomessa nyt, taisi olla reissunkin ajan jopa lämpimämpää kuin siellä Espanjassa.

      Poista
  3. Kiva kuulla, että oli hyvä reissu. :)

    Hyvää syntymäpäivää ja hyvää viikonloppua myös! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!