tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tuoksuvaa kylppäriin

Meillä vierailevat ystävät kysyvät aina silloin tällöin, mikä on tuo ihana kylppärimme ovella vastaan tuleva tuoksu. Vilkaisu kaapin päälle sen paljastaa - siellä majailee melkein aina The Body Shopin huonetuoksu. Olen tykännyt näistä huonetuoksuista jo vuosia, ne ovat tarpeeksi hienostuneita ja neutraaleja, jotta niihin ei kyllästy helposti. Onpa huonetuoksua joskus luultu hajuvedeksenikin, se kertoo ettei kyseessä ole ainakaan mikään pesuainemaisen tymäkkä tuoksu. Suosikkini on vihreä tee, mutta tällä kertaa nappasin vaihtelun vuoksi tuollaisen "aloen ja pellavan tuoksuisen". Tikkujen määrää muuttamalla voi säädellä tuoksun voimakkuutta ja kestoa. Jos laittaa kaikki tikut kerralla, niin tuoksuöljyä riittää noin 3-4 kuukaudeksi.


Methodin pesuaineita on pitänyt ostaa tosi pitkään, mutta olen ensin halunnut käyttää pois kaapista vanhat puhdistustuotteet. Nyt nappasin kokeiluun tuon kylppäripuhdistajan ja ai että mikä ihana yrttisen raikas tuoksu! Suihkepullo on kätevä ja kivan kokoinen, ei pääse ihan heti loppumaan.


Tuoksuteemaan sopivasti esittelen tässä samalla myös uuden hajuveteni, jonka sain siskolta synttärilahjaksi. Kyseessä on Mary Kay -merkin vaniljaisen makea, mutta raikas Thinking of you -tuoksu, johon olen aivan ihastunut! Minähän olen ihan järkyttävän nirso hajuvesien suhteen, enkä ikinä osta mitään tuoksuja, koska en vain yksinkertaisesti osaa päättää, minkä valitsisin. Näköjään toimiva konsepti on tämä, että saan tuoksun lahjaksi - sekä mieheni että siskoni valitsemat hajuvedet ovat päässeet ahkeraan käyttöön. Nyt tuntuukin vuoden tauon jälkeen mukavalta suihkaista ihanaa tuoksua ranteeseen, T:n ollessa pikkuvauva (ja etenkin imetysaikana) ei nimittäin tuntunut oikein luontevalta käyttää mitään hajustettuja tuotteita iholle.


Heh, montakohan kertaa (liian monta) tuli kirjoitettua samaan postaukseen sana tuoksu?

Ihanaa, aurinkoista tiistaipäivää ja juhannuksen odotusta!

5 kommenttia:

  1. Tuollainen kylppärituoksu olisikin hyvä idea, pitää testata seuraavan Body Shopin osuessa kohdalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä! Joskin en ole varma, kuuluvatko ihan jokaisen body shopin valikoimiin.

      Poista
  2. Pitääpä testata noita!
    Mulla on ollut sama juttu, että ei tullut vähään aikaan noita tuoksuja käyteltyä. Nyt sain juuri tuoksun lahjaksi ja ai, että kun sitä on mukava laittaa (ja tuoksua välillä vaihteeksi muulle kuin puklulle).. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tuttu tunne! Minkä tuoksun sä sait lahjaksi?

      Poista
    2. Sain Jean Paul Gaultierin Classiquen, kivan pehmeä, eikä liian voimakas :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!