lauantai 12. lokakuuta 2013

Kivoja juttuja kotonaKauniit syksyiset callunat. Klassikkopöytä. Kynttilöiden polttaminen. Torkkupeiton alle käpertyminen. Ja uusi läppärini. :) 

Mulla on jo jonkin aikaa ollut uusi tietokone, vaatii vielä hieman opiskelua ja totuttelua että meistä tulee bestikset, mutta hyvää vauhtia ollaan ystävystymässä tämän vaalean, hoikan kaunottaren kanssa. Kyseessä on 14-tuumainen Sony Vaio, jossa on myös kosketusnäyttö. Se on muuten erittäin kiva ominaisuus nettisurffailussa. Läppäri on ihanan kevyt ja ohut (tosin ei mikään markkinoiden ohuin, koska halusin myös cd-aseman), ja onhan sekin plussaa, että kannettavaa voi oikeasti kantaa, hehe. Vanhan koneeni akku kun oli sen verran väsähtänyt, ettei piuhan päästä voinut päästää hetkeksikään. Ja olihan siinä sata muutakin vikaa, muun muassa puuttuvia näppäimiä sen verran monta, että kirjoittaminen alkoi olla jo hankalaa. Olen kyllä sellainen, että ostan elektroniikkaa oikeasti vasta kun on pakko, en mitenkään nauti näistä ostoksista. Toivon, että tämä Vaio palvelee minua yhtä hyvin kuin edellinen koneeni, jonka mieheni osti minulle (tai meille) tehdessäni gradua melkein kuusi vuotta sitten.

Millaisia elektroniikan ostajia te olette?

2 kommenttia:

  1. Mäkään en ihan kauheasti perusta elektroniikan ostamisesta, ja etenkin tietokoneen ostaminen on tuskallista, koska vanhalla koneella on aina kaikki asennettu oman maun mukaan, ja uuden kanssa on kauhea urakka edessä! Mun edellinen läppäri päätti hajota korvauskelvottomaksi tuossa elokuussa, ja jouduin vastentahtoisesti hommaamaan uuden. Noista kun ei saa kotivakuutuksestakaan mitään. Noh, nyt on uusi, ja onhan se kyllä kiva :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, on tässä tietojen siirrossa ja muussa vähän hommaa kieltämättä... mut toivotaan, että tää kone palvelis pitkään. Ja samaa tietty toivon sun uudelle koneelle!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!