perjantai 25. lokakuuta 2013

Lahja 25-vuotiaalle


Ei ole varmaan jäänyt epäselväksi, että olen aikamoinen Marimekon nahkatuotteiden fani. Itseltäni löytyy kaksi isompaa nahkalaukkua sekä yksi pikkulaukku ja kaikkiin olen ollut tosi tyytyväinen. Fanitus on mennyt sen verran pitkälle, että kuvittelen kaikkien muidenkin rakastavan näitä... ja miksei rakastaisi, design on simppelin tyylikästä ja kaunista, laatu hyvää, hinnatkin aika kohtuulliset.

Tämän kauniin lompakon / clutchin hankin siskolleni 25-vuotislahjaksi. Nahkapinta on unelmanpehmoinen ja ruskean sekä siniharmaan sävyt ovat niin kauniit ja ihan siskoni tyyliset. 


Happy b-day sis! <3

8 kommenttia:

 1. Oi, onnekas sisko! Hieno lahja :)

  VastaaPoista
 2. Olen aina suosinut Marimekon kangaslaukkuja, mutta blogisi inspiroimana ihastuin pieneen pussukka-laukkuun. On nyt hankintalistalla, mutta arvon vielä värin kanssa. Musta vai ruskea? Voipi olla, että mustaan päädyn ja EHKÄ joskus myöhemmin hankin sen ruskeankin...

  - Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hauska kuulla. :) Musta on kyllä monikäyttöinen väri, et varmasti tule katumaan.

   Poista
 3. Onnellinen pikkusisko kiittelee tätäkin kautta! Tätä voi tosiaan käyttää clutchina (oli mm. perjantaina siinä tarkoituksessa, sisälle mahtui myös puhelin hyvin), mutta luulen tästä tulevan kuitenkin mulle ihan jokapäiväinen lompakko. Useimmiten, kun kannan mukanani aika isoa laukkua/reppua. Ihanaa, kun mun perheenjäsenet osaa ostaa mulle näin ihania ja tyylikkäitä lahjoja! Äidiltä sain Pentikin lasipallovalaisimen, aivan ihana lahja sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan superkiva kuulla! :) Ostin tuon lompakon jo kuukausia sitten jemmaan, ja olen itse asiassa odottanut kuumeisesti että pääsen sen sulle antamaan... Ja samalla oon ajatellut, että mahdatkohan ostaa itse jonkun vastaavan tällä välin. Mutta onneksi niin ei päässyt käymään.

   Tosiaan on onni saada hyvällä maulla ostettuja lahjoja. Itsekin olen niitä vuosien varrella aika monia saanut ja osa on sellaisia, joita en olisi edes osannut itse valita, mutta rakastan niitä ja ovat mielestäni ihan just mun tyylisiä.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!