perjantai 4. lokakuuta 2013

Koti perjantaina

Hui, menipäs se viikko vauhdilla, ei meinannut matkassa pysyä! Lokakuukin saapui jossain välissä tuoden mukanaan viileämmät syyskelit ja talvivaatteita on pikku hiljaa kaivettu esiin täälläkin. Olen päässyt ihan mukavasti uusiin työtehtäviin käsiksi ja arki on aika vauhdikasta työ- ja perhe-elämän keskellä. :)Tänään oli kuitenkin hieman erilainen päivä. Sain lähteä aamulla yksin töihin vain itseeni keskittyen ja palata siivottuun kotiin valmiin ruuan ääreen iloisten poikieni luo. Miehelläni alkoi tänään osittainen hoitovapaa ja puolen vuoden ajan saamme nauttia näistä poikien perjantaivapaista. Yllättävän suuri helpotus viikkoon tällainen yksikin lisäpäivä ilman päiväkotiin viemistä ja siihen liittyvää hässäkkää. Vaikka täytyy myöntää, että hoitoarki on ollut jotenkin helpompaa ja kevyempää kuin odotin, ehkä olin varautunut pahimpaan...


Nyt edessä on odotettu ihana viikonloppu, huomenna aion ainakin nukkua pitkään ja käydä jumpassa. Ravintolassa ajateltiin myös käväistä syömässä... katsotaan mitä muuta keksitään.

Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on?

2 kommenttia:

  1. Meidän viikonloppuumme kuului perjantai-illan jääkiekkomatsi, lauantain ruokaostot yms.ja pihan somistus callunoilla ja uudella lyhdyllä. Illalla jumpan jälkeen herkuttelimme tacoilla, saunoimme ja katsoimme kivan ravintolakuvauselokuvan. Sunnuntaiaamun suppilometsän jälkeen ajelimme Tampereelle.
    Kiitos hyvästä ruuasta, kivasta seurasta ja onnesta olla T:n kanssa hiekkalaatikolla!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!