keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Pikku purnukat

Kävin pitkästä aikaa Kodin Ykkösessä ja kyllähän minä tiesin blogeja lukeneena, että Anno-sarjassa on nykyään kaikkea ihanaa. Mutta mitä kaikkea, wau! Todella paljon kivaa nimenomaan tekstiili- ja piensisustuspuolella. 

Tällaiset keraamiset pikku purnukat lähtivät matkaan - graafinen kuviointi yhdistettynä lämpöisen puisiin kansiin oli vastustamaton yhdistelmä. En ole vielä päättänyt, mitä purnukoissa säilytetään, keittiöjuttuja joka tapauksessa. Meillä on tosi vähän kaappisäilytystilaa, joten kauniille purkeille on aina tarvetta.


Keittiön ikkunalaudalla on myös D-vitamiineille oma lasipurkkinsa. Ennen pidin rumaa vitamiinipurkkia kaapissa ja tärkeät vitamiinit jäivät helposti ottamatta Poissa silmistä, poissa mielestä.... Tuossa kun ne ovat läpinäkyvässä pikku purnukassaan esillä, niin unohduksia ei ole enää sattunut. Pitäisikin käydä täydennysostoksilla. :)

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen ihastunut tuohon Anno-sarjaan, tosin mitään en ole sarjasta vielä kotiuttanut (koska meille ei mahdu mitään!!!) :) Ihanat purnukat ja kiva idea, taidankin laittaa yhden ylimääräisenä pyörineen purnukkamme vitamiinivarastoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa ihmeessä idea käyttöön. Mä en tykkää kaikenmaailman värikkäistä vitamiini- ja elintarvikepurkeista näkösällä yhtään.

   No vähän sama juttu, että kaikkea ihanaa olisi kyllä joka puolella tarjolla (esim. just tuo Anno-sarja, Hullut päivät yms) mutta ei mahdu mitään uutta nurkkiin just nyt... tuntuu, että meidän isomman kodin metsästys on tuhoon tuomittu ikuisuusprojekti.

   Poista
 2. Loistava idea! Mulla kanssa vitamiinit viimeisessä nurkassa, koska purkit niin rumia :D Ja sitten ne unohtuu ottaa! Joten kiitos tästä, menenkin Hulluille Päiville metsästämään jotain kivaa purkki-lisäystä! :)
  Ihanaa viikonloppua!
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva kuulla, jos sait tästä kivan vinkin. Toivottavasti kaunis purnukka löytyi!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!