torstai 13. maaliskuuta 2014

Konjakkia ja maitokahvia (eli ihania asusteita)

Aivan mieletön kevätpäivä ollut tänään! Teki mieli pukeutua vaaleampiin vaatteisiin, joten kaivoin kaapista päälleni viimeksi alkusyksyllä olleet vaaleat farkut sekä valkoisen puseron. Myös konjakinruskeat Wondersin nilkkurit ovat olleet talvella vähemmällä käytöllä, nyt taas keväällä ne tuntuvat todella ajankohtaisilta.


Joku ehkä muistaa, että hankin näiden nulkkureiden pariksi syksyllä Marimekon nahkaisen Mini Matkuri -laukun. Aina ne harkitutkaan ostokset eivät kuitenkaan mene ihan nappiin. Mulla on tuo sama laukku myös mustana ja huomasin, etten tarvitse kahta niin reilun kokoista olkalaukkua. Onneksi siskoni oli katsellut samaa laukkua, joten se löysi uuden kodin hänen luotaan. 

Mietin tosi pitkään, millaisen laukun haluan tilalle. Konjakinsävy ja valkoiset tikkaukset ehdottomasti! Siro ja ajaton malli, nahkaa, hopeansävyiset metalliyksityiskohdat. Sopivan kokoinen eli ei kovin suuri, mutta sellainen, johon mahtuu ainakin päivittäin mukana kulkevat lompakko, kännykkä, puuteri, huulikiilto, avaimet, vesipullo, aurinkolasit ja tarvittaessa vähän muutakin (pienen lapsen äidillä kun mukana kulkee usein vaikkapa pikkuautoja). 


Nyt kun Stockmann jakoi -20 % kupongit, niin päätin toteuttaa haaveen Longchampin nahkalaukusta. Näistä merkkilaukuista kun saa niin harvoin mitään alea! Uusi laukkuni on niin kiva, olen todella ihastunut siihen. Jotenkin juuri niin täydellinen, sopivan kokoinen, ryhdikäs ja rento. Ja mulle on tosi tärkeää, ettei lauku huuda mitään brändiä, tässä on sopivan neutraali ulkomuoto. Laukkuni on Veau Foulonne -sarjaa, tarkkaa mallin nimeä en tiedä. Vielä kun löysin ihanan pehmoisen nahkavyön paikallisesta vyöliikkeestä ihan tismalleen samassa sävyssä, niin tässä on kyllä setti, joka palvelee varmasti vuodesta toiseen.



Arcadia-merkkinen punaruskea crossbody-mallinen nahkalaukku on ollut ehdottomia lempparilaukkujani jo vuosia. Se on todellinen tilaihme, ollen silti siro ja kevyt - ja mikä parasta, jättää kädet vapaiksi. Nahan sävy on vain osoittautunut hieman haastavaksi, koska monet ruskean ja konjakin sävyt eivät kovin hyvin sovi sen kanssa yhteen.


Olinkin tyytyväinen kun löysin Dinskosta nilkkurit, joiden sävy menee aika hyvin yksiin laukun kanssa. Ostin nämä nilkkurit itse asiassa jo syksyllä ja ne ovat olleet ahkerassa käytössä. Todella mukavat jalassa! Vyö on H&M:stä ja myöskin hyvän sävyinen, mutta se on keinonahkaa, eikä päällä yhtä mukava kuin nahkaiset vyöt.



Jotenkin arki on hieman paremmassa järjestyksessä kun kengät, laukku ja vyö on mätsätty keskenään. ;) Vai mitäs mieltä te olette?

6 kommenttia:

  1. Hih, hyvältä näyttää kun kaikki natsaa yhteen. :)
    Ja kiitos kun muistutit noista kupongeista!! Oon huomenna suuntaamassa Helsinkiin niin täytyy ottaa ne matkaan mukaan. :D
    http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt oli tosi kiva kun kuponkien käyttöä ei ollut rajattu esim. näiden merkkilaukkujen ulkopuolelle. :)

      Poista
  2. Tyylikäs setti. :)

    Mä en oikein ymmärrä näitä tällaisia nilkkureita (anteeksi vaan;)), mä käytän tuollaisia ratsastaessa ja ne on jodhpurit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo, kyllähän nämä varmaan ratsastajien mielestä on aika koomiset. Nyt on ollut tämä ratsastuskenkätrendi aika pitkään ja mä tykkään noista ihan hirveesti. Tosiaan koskaan en oo hevosen selässä ollut.... ;)

      Poista
  3. Upeat ja tyylikkäät! Konjakki on suosikki täälläkin. Konjakinväriset kengät, punosvyö, avainkoru ja laukku kuuluvat myös omaan luottovalikoimaan. Harmikseni huomasin just tänään, että Marimekon yli olan menevä käsilaukku, konjakinvärinen, nahkainen on kulunut puhki takapuolelta ja muutenkin ihan farkkujen/takkien tummentama. Ehkä sille voisi tehdä jotakin... t. Sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sisko! :) Mä haluaisin muuten löytää vielä jonkun korun, jossa olisi konjakinruskeaa sävyä. En tiedä meniskö sit jo liian matchy-matchyksi, mutta olisi se aika kiva.
      Harmi kuulla tuosta sun Marimekon laukusta. Itse asiassa mun siskolla on toi sama laukku ja tummentunut myöskin samalla tavalla, mutta ei mennyt puhki. Kannattaa varmaan käydä näyttämässä suutarilla...? Se on tosi ihana laukku, mä mietin myös sitä jossain vaiheessa mut totesin, että tarvitsen isomman.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!