keskiviikko 5. elokuuta 2015

Bloggaajan iltanurkkaus - katso salakuva

Hih, pakko julkaista mieheni nappaama salakuva minusta. Siellä se vaimo vain kyyhöttää blogijuttuihin upputuneena. ;) Uusi lempipaikkani on tuo sohvannurkka ja siis nimenomaan jalat tuohon suuntaan. Ihan huippu kulmaus. 

Sohvalle unohtuneina hengailevat muuten myös Ryhmä Haun Samppa ja Riku. Tuo hittisarja tuntuu olevan kaikkien pikkupoikien ja -tyttöjenkin ehdoton ykkönen tällä hetkellä. Viralliset Ryhmä Hau -fanituotteet taitavat olla koko maasta loppu. Mutta mihin niitä tarvitsee kun voi rakentaa duplo-palikoista omat? Kelpaa ainakin meidän pojalle täydellisesti. Lapsilla on niin upea mielikuvitus. Herra itse muuttuu Sampaksi ihan vain laittamalla punaisen lippiksen päähänsä ja vastaavasti Rekuksi vihreän lippiksen myötä.


Nämä elokuun illat ovat ihan parhaita. Lempeä lämpö ja suloinen pimeys. Monta ihanaa lomapäivää vielä edessä ja kuitenkin tosi hyvä fiilis ensi viikolla koittavasta arjesta.

4 kommenttia:

 1. Täällä näytetään ihan samalta sohvannurkassa iltaisin bloggaillessa, mutta meillä tosin ei ole noin siistiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä tunnustaudun vähän järjestysfriikiksi, yleensä siivoilen kaikki pikkuautotkin pois iltaisin. Nyt tuohon on pari tosiaan jäänyt sohvalle. :)

   Poista
 2. Tosi mukavalta nurkkaukselta näyttää. Saaks laittaa oman sohvan vaihtoon jo? :D

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!