perjantai 14. elokuuta 2015

Kaleido

Hayn Kaleido-tarjotin lähti mukaani Porista Katoko-liikkeestä kesälomalla. Toki näitä saa monesta muustakin paikasta, mutta olivat sattumalta tarjouksessa ja sen verran monta kertaa olen tätä muotoilua ihastellut, että kassan kautta oli lähdettävä kotiin.

Tämä onkin aika mainio tuote kaltaiselleni järjestysfriikille, joka nauttii siitä, että tavaroilla on alusta. Haluan useimmiten, että irtotavarat ovat jonkun päällä, jotenkin vain pöydällä lojuvat tavarat alkavat nopeasti ärsyttää. Ja kun vielä olen sellainen, etten pysty pitämään kotona mitään koruja vaan riisun kaikki heti oven sisäpuolelle astuttuani, niin tarjottimestahan tuli mainio korualusta.


Harmikseni en enää muista, minkä merkin tuo valkoinen korurasia on, mutta olen saanut sen äidiltä joskus lahjaksi ja tykkään tosi paljon. Iittalan pieni Vitriini-rasia on puolestaan lahja pikkusiskoltani. Burberry The Beat on juuri nyt mun suosikkituoksu ja pullossakin on kaunis muotoilu (tietysti, kukapa ostaisi rumaa tuoksua?). Olen siinä mielessä vähän outo nainen, että unohdan helposti laittaa hajuvettä. Kun pullo on esillä, niin tulee koruja pukiessa suihkautettua hieman parfyymiakin. Kirjaimellisesti hieman, sillä mulla ei koskaan tunnu kuluvan nuo hajuvedet mihinkään.

Kaleidosta tulee varmasti myös tarvittaessa mainio tuikkukippoalusta - kunhan kynttiläkauteen asti päästään. Eipä mene enää pitkään siihenkään.

6 kommenttia:

 1. Kiva pieni tarjotin!
  Katoko on kiehtova kauppa ja juuri sieltä ostin joskus joululahjaksi teille tytöille House Doctorin korurasiat.
  Sain itsekin joskus lahjaksi Iittalan lasirasian. Siellä luki: what's inside makes it yours. Niinpä.
  Kaunista ja aurinkoista elokuun viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, sekin oli House Doctoria! :)
   Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Onpa näppärä idea ja kaunis tarjotin.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin, kivaa viikonloppua! Nyt töihin palanneena lauantai tuntuu aina niin speciaalilta.

   Poista
 3. Toi tarjotin on kyllä ihana! Olen itsekin pohtinut sen hankkimista, mutta ainakaan vielä en ole saanut toteutettua ajatusta. Hyvän käyttötarkoituksenkin keksit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nämähän eivät kestä mitään kovaa tiskaamista, joten käyttötarkoitus on hyvä keksiä keittiön ulkopuolelta.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!