maanantai 9. huhtikuuta 2012

Naamiohuvit ja -hyödyt

Minulla on ollut aivan ihanat pääsiäispyhät, toivottavasti teilläkin! Aurinkoisia säitä, vähän reissaamista, paljon unta, ulkoilua, hyvää ruokaa, perheen kanssa oleilua ja tietenkin masun silittelyä. Tänään vietetään kotipäivää ja vuorossa on pieni ryhtiliike eli siivoushetki. Mies hoitaa imuroinnin, minun osani on kylpyhuoneen pesu, jonka teen usein naamioituna.


Lumenen Radiant Touch 2in1 -naamio on tosi kiva! Iholle voi levittää ohuen kerroksen vaikuttamaan ensin naamiona ja huuhteluvaiheessa kevyin pyörivin liikkein hieromalla saa myös hellävaraisen tuntuisen kuorinnan iholle. Tuloksena on kirkkaampi ja raikkaampi fiilis kasvoilla.

KC Professionalin uudistuneet Color Maskit ovat saaneet tosi kivan näköiset tuubit. Tätä kaunotarta tekee mieli pitää esillä kylpyhuoneessa! Vanilla-sävy sopii hyvin meille hieman tummemmille blondeille. Itse haen viileää taittoa ja kiiltoa sävyyni, mutta monet varsinaiset hopeatuotteet ovat liiankin sinertäviä ja saattavat tehdä lopputuloksesta turhan monisävyisen ja sameahkon. Niin upeita kuin ihan viileän vaaleat sävyt ovatkin, niin itselleni astetta tummempi ja lämpöisempi on kuitenkin enemmän omaa tyyliä. Sävyttävät hoitoaineet eivät oikeastaan koskaan tuoksu mitenkään hyviltä, mutta tässä tuotteessa on ihan suhteellisen neutraali ja miellyttävä tuoksu, joka ei jää hiuksiin leijailemaan huuhtelun jälkeen.

Puhtaasta kylpyhuoneesta astuu siis pian ulos astetta hoidetumpi zubi - valmiina viimeiseen lyhyeen työviikkoon ennen äitiyslomaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!